Σαλάτα super bowl με λαχανικά εποχής και TRATA Salad Pocket με τόνο, ρεβίθια και βασιλικό

Βάζουμε στο πιάτο το κόκκινο λάχανο, το καρότο, την σαλάτα, την TRATA Salad Pocket με τόνο, ρεβίθια και βασιλικό, τα ραπανάκια, τις φέτες λεμονιού και σερβίρουμε.

Read More

Χούμους με παντζάρι & σολομό σε νερό

Κόβουμε τα παντζάρια σε κύβους και αλέθουμε σε πουρέ. Προσθέτουμε το ταχίνι, το σκόρδο και το χυμό λεμονιού. Αλέθουμε τα ρεβίθια με το νερό που βράσανε και ανακατεύουμε με τον πουρέ παντζαριών. Προσθέτουμε τα μπαχαρικά (κύμινο, καπνιστή πάπρικα, κάρι), το αλάτι και ανακατεύουμε με ένα κουτάλι. Περνάμε το φρυγανισμένο ψωμί με λίγη μουστάρδα, προσθέτουμε το…

Read More

Σαλάτα με ψητό μπρόκολο, ρόκα και τόνο καπνιστό

Ανοίγουμε τον τόνο και κρατάμε το λάδι του. Ετοιμάζουμε τη σάλτσα χτυπώντας τη μουστάρδα, τα φιλέτα αντζούγιας, τον χυμό λεμονιού, το ελαιόλαδο και το λάδι του τόνου (που κρατήσαμε) όλα μαζί με το ραβδομπλέντερ μέχρι να έχουμε μία δεμένη σάλτσα. Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 200ºC. Πλένουμε, στεγνώνουμε καλά και κόβουμε το μπρόκολο σε μπουκέτα. Τα…

Read More

Salad bowl με ζυμαρικά, ντοματίνια, αβοκάντο και τόνο σε νερό

Σε ένα πιάτο βάζουμε τα ζυμαρικά, τα ντοματίνια, το αγγουράκι, το αβοκάντο, τη μαγιονέζα και ανακατεύουμε. Προσθέτουμε τον τόνο και σερβίρουμε.

Read More

Τορτίγια με πέστο λιαστής ντομάτας, ρόκα και σολομό καπνιστό

Απλώνουμε την τορτίγια. Βάζουμε το πέστο λιαστής ντομάτας, το σπανάκι, το καλαμπόκι, τον σολομό, και τυλίγουμε. Σερβίρουμε με πράσινη σαλάτα στο πλάι.

Read More

Σάντουιτς με τονοσαλάτα με cranberries και τόνο καπνιστό πικάντικο

Ανοίγουμε τον τόνο και στραγγίζουμε το λάδι του. Σε ένα μπολ βάζουμε τον τόνο, τα κρεμμυδάκια, το σέλερι, τα cranberries, το καλαμπόκι, τη μαγιονέζα, το γιαούρτι, τη μουστάρδα και ανακατεύουμε. Φρυγανίζουμε το ψωμί, μοιράζουμε την τονοσαλάτα και σερβίρουμε.

Read More

Σάντουιτς με ντομάτα, σπανάκι και τόνο καπνιστό

Φρυγανίζουμε το ψωμί. Σε ένα μπολ ανακατεύουμε τη μαγιονέζα με τη μουστάρδα και απλώνουμε στη μία πλευρά του ψωμιού. Βάζουμε την ντομάτα, τον τόνο καπνιστό TRATA TunaPocket, το σπανάκι, κλείνουμε με τη δεύτερη φέτα, κόβουμε στη μέση και σερβίρουμε.

Read More

Πολύχρωμο Salad Bowl με τόνο καπνιστό

Σε ένα μπολ βάζουμε το μαρούλι, το κόκκινο λάχανο, το ραπανάκι, τα ντοματίνια, το αβοκάντο. Ετοιμάζουμε τη σάλτσα ανακατεύοντας το ελαιόλαδο με τον χυμό λεμονιού και τη σάλτσα σόγιας. Περιχύνουμε με τη σάλτσα, πασπαλίζουμε με το μαυροκούκι και σερβίρουμε με τον τόνο καπνιστό TRATA TunaPocket στην κορυφή.

Read More

Ντοματοσαλάτα με τόνο σε ελαιόλαδο

Ανοίγουμε τον τόνο σε ελαιόλαδο TRATA και κρατάμε το λάδι του. Βάζουμε το λάδι του τόνου σε ένα βαζάκι, προσθέτουμε το ξύδι, μουστάρδα, αλάτι, πιπέρι, κλείνουμε με το καπάκι και χτυπάμε μέχρι να έχουμε μία δεμένη σάλτσα. Πλένουμε το αγγουράκι και το κόβουμε σε φέτες. Πλένουμε και κόβουμε στη μέση τα ντοματίνια. Καθαρίζουμε και κόβουμε σε λεπτές φέτες το…

Read More

Μπρουσκέτες με ντοματίνια και τόνο σε ελαιόλαδο

Ανοίγουμε τον τόνο και κρατάμε το λάδι του, το οποίο και θα χρησιμοποιήσουμε στη σάλτσα της σαλάτας. Κόβουμε την μπαγκέτα σε φέτες και τις φρυγανίζουμε στη φρυγανιέρα ή στο γκριλ. Όταν ψηθούν τις τρίβουμε με το σκόρδο. Παράλληλα ετοιμάζουμε τα υπόλοιπα υλικά. Σε ένα μπολ βάζουμε τα ντοματίνια, το ξύδι, θυμάρι, αλάτι, πιπέρι και ανακατεύουμε. Προσθέτουμε…

Read More

Τάρτα με ντοματίνια και τόνο καπνιστό

Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 200°C. Aφήνουμε τη σφολιάτα να έρθει σε θερμοκρασία δωματίου και την κόβουμε σε οκτώ ίσα κομμάτια. Ψήνουμε τη σφολιάτα για 10 περίπου λεπτά. Tη βγάζουμε και με ένα κουτάλι την πατάμε στο κέντρο, δημιουργώντας ένα βαθούλωμα. Παράλληλα, ετοιμάζουμε τη γέμιση. Σ’ ένα μπολ βάζουμε το τυρί κρέμα, τη μοτσαρέλα, το αβγό,…

Read More

Σάντουιτς με τονοσαλάτα με τόνο καπνιστό πικάντικο και κάρι

Ανοίγουμε τον τόνο και κρατάμε το λαδάκι του. Θα χρησιμοποιήσουμε λίγο από το λάδι αυτό για να φρυγανίσουμε το ψωμί. Περνάμε με λίγο από το λάδι τις φέτες του ψωμιού και τις αφήνουμε στο γκριλ για να φρυγανιστούν και από τις δύο πλευρές. Ετοιμάζουμε την τονοσαλάτα. Σε ένα μπολ βάζουμε τη μουστάρδα, τη μαγιονέζα, το…

Read More