Σχετικά

Η καρδιά της TRATA “χτυπάει” στη θάλασσα!

Μεγαλώσαμε με φόντο το απέραντο μπλε, γι᾽ αυτό και το φρέσκο ψάρι είναι “oικογενειακή υπόθεση”.

Η ιστορία μας

1910

H Οικογένεια Τζίκα ξεκινάει την επιτυχημένη εμπορική της δραστηριοποίηση με την εμπορία τροφίμων και κονσερβοποιημένων ψαρικών στην πόλη της Θεσσαλονίκης.

1910

1945

Η επιχειρηματική δράση αναπτύσσεται δυναμικά από την επόμενη γενιά στην Αθήνα.

1945

1978

Τη δεκαετία του ’70 κυκλοφορούν τα δύο ιστορικά brands TRATA & Flokos των κονσερβοποιημένων ψαρικών.

1978

1990

Το 1990, με το άνοιγμα και την λειτουργία ενός σύγχρονου εργοστασίου, έχουν πλέον τον απόλυτο έλεγχο της παραγωγής διασφαλίζοντας την κορυφαία ποιότητα και γεύση TRATA.

1990

1990

Την ίδια χρονιά κυκλοφορεί για πρώτη φορά η σειρά του Τόνου TRATA ελληνικής παραγωγής και ακολουθεί το Μοσχοχτάποδο TRATA.

1990

1991

Οι Τονοσαλάτες TRATA συμπληρώνουν την κατηγορία του τόνου. Ενώ την ίδια χρονιά τους θαλασσινούς μεζέδες συμπληρώνει το Χταπόδι TRATA.

1991

1996

Ο Γαύρος TRATA προστίθεται στην οικογένεια των Αφρόψαρων.

1996

2015

Το 2015 κυκλοφορεί ο Καπνιστός τόνος TRATA, ένα μοναδικό προϊόν που έρχεται να αλλάξει τα δεδομένα και να ανοίξει μία νέα υποκατηγορία στον Τόνο. Το φυσικό κάπνισμα σε φούρνο με ξύλα είναι μία πρωτοπορία που εντυπωσιάζει το καταναλωτικό κοινό στην ελληνική αλλά και τη διεθνή αγορά.

2015

2019

Το 2019 συμπληρώνει η οικογένεια του Καπνιστού Τόνου με τις τρεις καινοτόμες Τονοσαλάτες Καπνιστού με Κινόα, Φακή και Φασόλια.

2020

Το 2020, κυκλοφορεί με μεγάλη επιτυχία η βραβευμένη σειρά TunaPocket και πρωτοπορεί στη δημιουργία της σύγχρονης τάσης on the go και σε αυτή την κατηγορία. Και αυτή θα είναι μόνο η αρχή της επανάστασης στην κατηγορία...

2022

To 2022 η TRATA επανασυστήνεται με νέα ταυτότητα και αγαπιέται ακόμα περισσότερο.

2022
Η φιλοσοφία μας

Τρεις γενιές TRATA

Η απεριόριστη αγάπη για τη θάλασσα, ο σεβασμός στο περιβάλλον και η συνεχής αναζήτηση νέων, εύκολων και απολαυστικών τρόπων για μια θρεπτική διατροφή με θαλασσινά, είναι οι αρχές που ενώνουν τις τρεις γενιές ανθρώπων της TRATA και βοηθούν τον κόσμο γύρω μας να γίνεται πιο «νόστιμος».

Ο στόχος μας
bg desktop fg desktop fg desktop fg desktop fg desktop
Το όραμά μας

Μία νέα εποχή ξεκινά!

Με πολλή δημιουργικότητα, διάθεση και χρώμα, η TRATA μας προσφέρει απλόχερα την καλύτερη εκδοχή των θαλασσινών. Ταυτόχρονα, αποτελεί πηγή έμπνευσης ώστε να ανακαλύψουμε κι εμείς με τη σειρά μας… την καλύτερη εκδοχή του εαυτού μας!

Δείτε το βίντεο

Με νεανικό ενθουσιασμό, περιέργεια και πάθος για δημιουργικότητα

Ο συμβιβασμός ποτέ δεν ήταν στο DNA μας. Με πυξίδα την αγάπη μας για τα θαλασσινά, ξεκινήσαμε ένα τολμηρό ταξίδι με προορισμό το δικό σας τραπέζι. Είμαστε η πρώτη και μοναδική ελληνική εταιρεία που κατάφερε να κερδίσει την εμπιστοσύνη σας με την ποιότητα και την γεύση. Όσο και αν αλλάζουν οι καιροί, η δέσμευσή μας στην ποιότητα, την ποικιλία και την καινοτομία, μένει ακλόνητη. Συνεχίζουμε να επενδύουμε στο συναρπαστικό τεχνολογικό μέλλον και να ψάχνουμε νέες γραμμές παραγωγής. Ας απολαύσουμε μαζί τις συναρπαστικές γεύσεις του «αύριο».

Οι αξίες μας

Ποιότητα

Ποιότητα

Νοιαζόμαστε για τα προϊόντα μας και γι’ αυτό διακρίνονται για την άριστη ποιότητά τους.

Καινοτομία

Καινοτομία

Αξιοποιούμε κάθε ευκαιρία για καινοτομία και δημιουργούμε αυθεντικά προϊόντα γεμάτα αγάπη.

Τόλμη

Τόλμη

Δεν φοβόμαστε να ρισκάρουμε, καθοδηγούμενοι πάντα από τις δικές σας ανάγκες.

Παράδοση & Καινοτομία

Στην TRATA έχουμε βρει τη χρυσή τομή ανάμεσα στην παράδοση, την καινοτομία και την ποιότητα. Οι επενδύσεις σε τεχνολογικό εξοπλισμό, στις υποδομές των εγκαταστάσεων, στους ανθρώπους και στην έρευνα δεν σταματούν ποτέ. Από την πρώτη παγκόσμια ρομποτική γραμμή παραγωγής των αφρόψαρων, μέχρι το φυσικό κάπνισμα ψαριών και τις νέες γραμμές παραγωγής θαλασσινών κατάψυξης και ψυγείου, δεν επαναπαυόμαστε και συνεχίζουμε να εξελισσόμαστε.

Φυσικό κάπνισμα

Φυσικό κάπνισμα

Αγκαλιάζουμε την καινοτομία και γι’ αυτό είμαστε υπερήφανοι. Ο καπνιστός τόνος είναι ο μόνος που καπνίζεται φυσικά σε ξυλόφουρνο και για αυτό είναι τόσο αγαπητός σε όλο τον κόσμο, αποτελώντας τη ναυαρχίδα μας. Η ποικιλία ήταν φυσικό επακόλουθο. Πικάντικος καπνιστός τόνος, τόνος με άρωμα λεμονιού και ρίγανη, μία λαχταριστή ποικιλία από τονοσαλάτες και ας μην ξεχνάμε την νέα κατηγορία μας: τόνος και σολομός σε pocket.

Ρομποτική παραγωγή

Ρομποτική παραγωγή

Η περιέργειά μας για καινοτομία, μας κάνει να εξελισσόμαστε και να κάνουμε τολμηρά βήματα προς το μέλλον. Η τεχνολογία μας ανοίγει τον δρόμο για νέες γραμμές παραγωγής.

boat
Η ελληνική θάλασσα

Η ελληνική θάλασσα

Η καρδιά μας χτυπάει για θάλασσα, αλλά χτυπάει ακόμη πιο δυνατά για τους κρυμμένους γευστικούς θησαυρούς που κρύβει. Πάντα δραστηριοποιούμαστε με απόλυτο σεβασμό ως προς αυτήν.

Πιστοί στην ελληνική παράδοση

Πιστοί στην ελληνική παράδοση

Η περιέργεια και ο ενθουσιασμός μας οδήγησαν εδώ που είμαστε σήμερα, αλλά πάντα η παράδοση αποτελούσε κινητήριο δύναμη. Σύνδεση με τη φύση, επαφή με αγνά υλικά και μέθοδοι που πέρασαν από γενιά σε γενιά, βρίσκονται στον πυρήνα των αξιών μας. Η αγάπη μας για την παράδοση διαφαίνεται στην ποιότητα των προϊόντων μας και είναι το κλειδί της επιτυχίας μας. Πώς να μην εμπνευστούμε από τον μοναδικό χαρακτήρα του τόπου μας;

Η παραγωγή μας

Στόχος μας πάντα είναι η άριστη ποιότητα των προϊόντων μας

production process

Επιθεωρήσεις σε όλο το φάσμα της εφοδιαστικής αλυσίδας

production process

Συνεχείς εκπαιδεύσεις και εξέλιξη για τους υπαλλήλους

production process

Παρακολούθηση των τεχνολογικών εξελίξεων

production process

Στενή συνεργασία με προμηθευτές αλιευμάτων, βοηθητικών υλών και υλικών συσκευασίας

Επικοινωνία

Πώς μπορούμε να βοηθήσουμε;

Είμαστε πάντα στη διάθεσή σας για ερωτήσεις και σχόλια. Ειδικά αν αυτά αφορούν τα θαλασσινά. Η επικοινωνία σας με τους ανθρώπους μας έχει πολύ μεγάλη σημασία για εμάς και είναι ένας από τους λόγους που εξελισσόμαστε συνέχεια.

Απαντάμε στις ερωτήσεις σας

    * Συμπληρώστε τα απαιτούμενα πεδία