Crispy Filo Tuna Salad

Ανοίγουμε τον τόνο και στραγγίζουμε το λάδι. Θα το χρησιμοποιήσουμε στο μαγείρεμα. Απλώνουμε το πρώτο φύλλο στη μέση, λαδώνουμε, προσθέτουμε σουσάμι διπλώνουμε, λαδώνουμε ξανά και συνεχίζουμε με το επόμενο φύλλο μέχρι να τελειώσουν. Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο, στους 200°C για 15 περίπου λεπτά ή μέχρι τα φύλλα να γίνουν τραγανά. Ετοιμάζουμε την σαλάτα ανακατεύοντας το…

Read More

Καπνιστή ταραμοσαλάτα

Ανοίγουμε τον τόνο και κρατάμε το λαδάκι του. Θα δουλέψουμε όλα τα υλικά μας στο μούλτι. Κόβουμε το ψωμί σε μεγάλους κύβους και το βρέχουμε με κρύο νερό. Το στραγγίζουμε πολύ καλά με τα χέρια. Για ακόμη καλύτερο αποτέλεσμα μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε μια πετσέτα. Βάζουμε τον ταραμά και το κρεμμύδι στο μούλτι και αλέθουμε καλά.Προσθέτουμε…

Read More

Zero Waste Tuna Oil Vegan Mayo

Βάζουμε όλα τα υλικά σε μία κανάτα ή ένα μεγάλο μπολ. Βυθίζουμε το ραβδομπλέντερ να ακουμπάει κάτω, θέτουμε σε λειτουργία και ανεβάζουμε σιγά σιγά. Όταν φθάσουμε στην επιφάνεια θα έχουμε μία τέλεια δεμένη μαγιονέζα.

Read More

10΄ Tuna & Spinach Noodles

Ανοίγουμε τον τόνο και στραγγίζουμε το λάδι σε ένα τηγάνι. Θα το χρησιμοποιήσουμε στο μαγείρεμα. Προσθέτουμε το κρεμμύδι, το σκόρδο, το τζίντζερ και σοτάρουμε μέχρι το κρεμμύδι να μαλακώσει. Παράλληλα ετοιμάζουμε τα noodles σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας. (Κρατάμε τα μυρωδικά που θα βρούμε μέσα στη συσκευασία για αργότερα). Προσθέτουμε τον τόνο, τα μυρωδικά…

Read More

The Mathew Mcconahy’s Tuna Salad

Θα χρησιμοποιήσουμε ένα μεγάλο δοχείο για να ετοιμάσουμε την τονοσαλάτα. Ανοίγουμε τον τόνο και στραγγίζουμε. Βάζουμε τον τόνο και όλα τα υπόλοιπα υλικά στο δοχείο και ανακατεύουμε καλά. Σκεπάζουμε, μεταφέρουμε στο ψυγείο και αφήνουμε για 2-3 ώρες ή ακόμη καλύτερα για μία νύχτα. Ιδανικό για να σερβίρουμε με κρακεράκια, να ετοιμάσουμε σάντουιτς ή με ζυμαρικά…

Read More

Viral tuna omelete

Σε ένα τηγάνι βάζουμε το λάδι και όταν κάψει, χτυπάμε τα αβγά και τα αδειάζουμε στο τηγάνι. Σε μέτριας έντασης φωτιά αφήνουμε το μίγμα των αβγών να σταθεροποιηθεί. Προσθέτουμε το ψωμί, αναποδογυρίζουμε και σβήνουμε τη φωτιά. Προσθέτουμε την μοτσαρέλα, την πράσινη σαλάτα, τη ντομάτα, τον τόνο, διπλώνουμε και σερβίρουμε.

Read More

Up side down Tuna Salad bowl

Θα χρησιμοποιήσουμε 4 μπολ για να ετοιμάσουμε το ρύζι. Σε ένα τηγάνι βάζουμε 1 κ.σ. ελαιόλαδο και τηγανίζουμε το αβγό. Προσθέτουμε αλάτι, πιπέρι και βάζουμε στο μπολ με τον κρόκο ανάποδα. Στο ίδιο τηγάνι βάζουμε το υπόλοιπο λάδι, τα κρεμμυδάκια, τα μανιτάρια, αλάτι, πιπέρι και μαγειρεύουμε για 4-5 λεπτά, μέχρι τα λαχανικά να μαλακώσουν. Προσθέτουμε…

Read More

Tuna Tortilla Breakfast Pie

Προετοιμάζουμε ένα ταψάκι με λίγο λάδι. Απλώνουμε τις τορτίγιες να καλύψουν όλο το ταψάκι λαδώνοντας ενδιάμεσα. Προσθέτουμε το σπανάκι, την μισή μοτσαρέλα, τα ντοματίνια. Προσθέτουμε τις τονοσαλάτες, τα αβγά, αλάτι, πιπέρι και ανακατεύουμε. Προσθέτουμε την υπόλοιπη μοτσαρέλα και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο, στους 180°C για 15 περίπου λεπτά ή μέχρι η τάρτα να πάρει ένα…

Read More

Bowl ρυζιού με αβοκάντο και τόνο

Σε ένα βαζάκι βάζουμε το ελαιόλαδο, προσθέτουμε την μουστάρδα, το γιαούρτι, τον χυμό λεμονιού, αλάτι, πιπέρι και κουνάμε καλά. Ανακατεύουμε το ρύζι με τη σάλτσα που ετοιμάσαμε. Μοιράζουμε το ρύζι στα μπολ. Πάνω στο ρύζι προσθέτουμε το αγγουράκι, τα καρότα, το αβοκάντο, τα κρεμμυδάκια, τα αβγά, τον τόνο και σερβίρουμε.

Read More

High Protein Humus Dip

Βάζουμε στο μούλτι τις δύο συσκευασίες High Protein με Φακές Beluga & Κολοκύθα (κρατάμε λίγο για το σερβίρισμα), την κόκκινη φακή, το σκόρδο, και προσθέτουμε σταδιακά το ταχίνι, το λεμόνι, το ελαιόλαδο, αλάτι, πιπέρι, μέχρι να έχουμε ένα ωραία δεμένο χούμους. Μοιράζουμε σε πιατέλες και σερβίρουμε με την High Protein που κρατήσαμε, κρακεράκια, ραπανάκια, μυρωδικά…

Read More

Trata Tuna Pie

Θα χρησιμοποιήσουμε ένα ταψί 22-25 εκ. για να ετοιμάσουμε την πίτα. Απλώνουμε το ένα φύλλο πάνω από το άλλο σταυρωτά, απλώνοντας το μείγμα βούτυρου-ελαιολάδου ανάμεσα στα φύλλα. Σε ένα μπολ βάζουμε τα τις δύο τονοσαλάτες, τα κρεμμυδάκια, τα αβγά, το γιαούρτι, το ρύζι, τα μυρωδικά, τις πιπεριές, τα καρότα, ανακατεύουμε και αδειάζουμε στο ταψί με…

Read More

Τονοκροκέτες με λεμονάτη μαγιονέζα

Σε ένα μπολ βάζουμε τις τονοσαλάτες, την μοτσαρέλα, τις πατάτες, την βρόμη, το ένα από δύο αβγά, τα κρεμμυδάκια, αλάτι, πιπέρι και ανακατεύουμε. Πλάθουμε, βουτάμε στο δεύτερο αβγό (ελαφρά χτυπημένο με λίγο νερό), στη φρυγανιά και μεταφέρουμε για λίγο στο ψυγείο. Παράλληλα ετοιμάζουμε την συνοδευτική σάλτσα. Σε ένα μπολ βάζουμε όλα τα υλικά μαζί και…

Read More
Trata Greece
ΠΟΛΙΤΙΚΗ COOKIES

ΑΥΤΗ Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙ COOKIES.

Χρησιμοποιούμε cookies για την εξατομίκευση περιεχομένου και διαφημίσεων, την παροχή λειτουργιών κοινωνικών μέσων και την ανάλυση της επισκεψιμότητάς μας. Επιπλέον, μοιραζόμαστε πληροφορίες που αφορούν τον τρόπο που χρησιμοποιείτε τον ιστότοπό μας με συνεργάτες κοινωνικών μέσων, διαφήμισης και αναλύσεων, οι οποίοι ενδεχομένως να τις συνδυάσουν με άλλες πληροφορίες που τους έχετε παραχωρήσει ή τις οποίες έχουν συλλέξει σε σχέση με την από μέρους σας χρήση των υπηρεσιών τους. Τα cookies είναι μικρά αρχεία κειμένου που χρησιμοποιούνται από τους δικτυακούς τόπους για να κάνουν την εμπειρία του χρήστη πιο αποτελεσματική σε έναν ιστότοπο, τον οποίο έχετε ήδη επισκεφτεί. Αυτό προϋποθέτει ότι χρησιμοποιείτε την ίδια συσκευή τερματικού και το ίδιο πρόγραμμα περιήγησης. Αν ναι, τα cookies θα θυμούνται τις προτιμήσεις σας, θα γνωρίζουν πώς χρησιμοποιείτε τον ιστότοπο και θα προσαρμόζουν το περιεχόμενο που σας προβάλλουν, ώστε να είναι πιο σχετικό με τα προσωπικά σας ενδιαφέροντα και τις ανάγκες σας. Τα cookies μάς βοηθούν να παρέχουμε, να προστατεύουμε και να βελτιώνουμε τα Προϊόντα ή/και τις Υπηρεσίες μας.

Cookies που χρησιμοποιούμε:
Απολύτως Απαραίτητα cookies
Cookies σε αυτόν τον ιστότοπο που απαιτούν τη συγκατάθεσή σας
Στατιστικά cookies
Cookies απόδοσης
Cookies σχετικά με τις λειτουργίες και υπηρεσίες του ιστότοπου
Cookies για σκοπούς εμπορικής προώθησης

Δείτε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την Πολιτική Cookies