Tuna Guacamole Salad

Ανοίγουμε τις τονοσαλάτες και αδειάζουμε το περιεχόμενο σε ένα μπολ. Προσθέτουμε το αγγουράκι, την πιπεριά, το κρεμμύδι, το αβοκάντο, τη μαγιονέζα, τη μουστάρδα, τον χυμό λεμονιού, αλάτι, πιπέρι και ανακατεύουμε. Σερβίρουμε με νάτσος στο πλάι.

Read More

Ψητό κουνουπίδι με παρμεζάνα και σαρδέλες

Κόβουμε το κουνουπίδι σε κομμάτια και μεταφέρουμε σε ένα ταψάκι με λαδόκολλα. Προσθέτουμε λάδι, σκόρδο, αλάτι, πιπέρι, παρμεζάνα και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο, στους 200°C για 20 περίπου λεπτά. Όταν το κουνουπίδι είναι έτοιμο το βάζουμε σε μία πιατέλα. Προσθέτουμε την πιπεριά, τη ρόκα, τις σαρδέλες, τα φρέσκα μυρωδικά, ανακατεύουμε και σερβίρουμε.

Read More

Crispy Nicoise Smashed Potato Salad

Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 220°C. Απλώνουμε τις πατάτες σε ένα ταψί και πιέζουμε κάθε πατάτα με ένα ποτήρι για να “τσακιστεί”. Προσθέτουμε ελαιόλαδοι, αλάτι, πιπέρι και ψήνουμε για 40 περίπου λεπτά ή μέχρι να γίνουν τραγανές. Σε ένα μπολ ή μία πιατέλα βάζουμε τις πατάτες, τη ρόκα, τα αβγά και τις ελιές. Σε ένα βάζο…

Read More

Crispy Filo Tuna Salad

Ανοίγουμε τον τόνο και στραγγίζουμε το λάδι. Θα το χρησιμοποιήσουμε στο μαγείρεμα. Απλώνουμε το πρώτο φύλλο στη μέση, λαδώνουμε, προσθέτουμε σουσάμι διπλώνουμε, λαδώνουμε ξανά και συνεχίζουμε με το επόμενο φύλλο μέχρι να τελειώσουν. Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο, στους 200°C για 15 περίπου λεπτά ή μέχρι τα φύλλα να γίνουν τραγανά. Ετοιμάζουμε την σαλάτα ανακατεύοντας το…

Read More

Καπνιστή ταραμοσαλάτα

Ανοίγουμε τον τόνο και κρατάμε το λαδάκι του. Θα δουλέψουμε όλα τα υλικά μας στο μούλτι. Κόβουμε το ψωμί σε μεγάλους κύβους και το βρέχουμε με κρύο νερό. Το στραγγίζουμε πολύ καλά με τα χέρια. Για ακόμη καλύτερο αποτέλεσμα μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε μια πετσέτα. Βάζουμε τον ταραμά και το κρεμμύδι στο μούλτι και αλέθουμε καλά.Προσθέτουμε…

Read More

Zero Waste Tuna Oil Vegan Mayo

Βάζουμε όλα τα υλικά σε μία κανάτα ή ένα μεγάλο μπολ. Βυθίζουμε το ραβδομπλέντερ να ακουμπάει κάτω, θέτουμε σε λειτουργία και ανεβάζουμε σιγά σιγά. Όταν φθάσουμε στην επιφάνεια θα έχουμε μία τέλεια δεμένη μαγιονέζα.

Read More

The Mathew Mcconahy’s Tuna Salad

Θα χρησιμοποιήσουμε ένα μεγάλο δοχείο για να ετοιμάσουμε την τονοσαλάτα. Ανοίγουμε τον τόνο και στραγγίζουμε. Βάζουμε τον τόνο και όλα τα υπόλοιπα υλικά στο δοχείο και ανακατεύουμε καλά. Σκεπάζουμε, μεταφέρουμε στο ψυγείο και αφήνουμε για 2-3 ώρες ή ακόμη καλύτερα για μία νύχτα. Ιδανικό για να σερβίρουμε με κρακεράκια, να ετοιμάσουμε σάντουιτς ή με ζυμαρικά…

Read More

Up side down Tuna Salad bowl

Θα χρησιμοποιήσουμε 4 μπολ για να ετοιμάσουμε το ρύζι. Σε ένα τηγάνι βάζουμε 1 κ.σ. ελαιόλαδο και τηγανίζουμε το αβγό. Προσθέτουμε αλάτι, πιπέρι και βάζουμε στο μπολ με τον κρόκο ανάποδα. Στο ίδιο τηγάνι βάζουμε το υπόλοιπο λάδι, τα κρεμμυδάκια, τα μανιτάρια, αλάτι, πιπέρι και μαγειρεύουμε για 4-5 λεπτά, μέχρι τα λαχανικά να μαλακώσουν. Προσθέτουμε…

Read More

Χειμωνιάτικη σαλάτα με λευκά φασόλια, ρόδι και τόνο

Ανοίγουμε τον τόνο και κρατάμε το λαδάκι του. Θα το χρησιμοποιήσουμε για να φτιάξουμε τη σάλτσα της σαλάτας. Σε ένα βαζάκι βάζουμε το λάδι του τόνου, την μαγιονέζα, αλάτι, πιπέρι, τον χυμό γκρέιπφρουτ, κλείνουμε με το καπάκι και κουνάμε μέχρι να έχουμε μία δεμένη σάλτσα. Σε μία πιατέλα βάζουμε το μαρούλι, τα φασόλια, το κρεμμύδι,…

Read More

Τραγανή ρυζοσαλάτα με σολομό

Ετοιμάζουμε το ρύζι. Σε ένα μπολ βάζουμε το ρύζι, τη σάλτσα σόγιας, το λάδι, ανακατεύουμε, στρώνουμε σε ένα ταψάκι με λαδόκολλα και ψήνουμε για 30 περίπου λεπτά, ανακατεύοντας ενδιάμεσα, μέχρι το ρύζι να γίνει τραγανό. Το αφήνουμε να κρυώσει. Παράλληλα ετοιμάζουμε τη σαλάτα. Σε ένα μπολ βάζουμε τα αγγουράκια, το αβοκάντο, την πράσινη σαλάτα, τα…

Read More

High Protein σαλάτα με noodles ρυζιού, τόνο και λαχανικά

Ετοιμάζουμε τα noodles ρυζιού σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας, τα στραγγίζουμε, τα ξεπλένουμε σε τρεχούμενο νερό και τα αφήνουμε να έρθουν σε θερμοκρασία δωματίου. Βάζουμε το αγγουράκι, το καρότο, το λάχανο, το μπούκοβο, το σουσάμι, τα μυρωδικά σε ένα μπολ,  προσθέτουμε τα noodles, το ελαιόλαδο και ανακατεύουμε. Παράλληλα ετοιμάζουμε τη σάλτσα. Σε ένα μπολ…

Read More

Σαλάτα με αγγουράκι και τόνο σε νερό

Θα χρησιμοποιήσουμε ένα μεγάλο βάζο για να ετοιμάσουμε τη σαλάτα. Κόβουμε το αγγουράκι πολύ λεπτό και το βάζουμε στο βάζο. Προσθέτουμε τα κρεμμυδάκια, τα μυρωδικά, το ελαιόλαδο, τον χυμό λεμονιού, το γιαούρτι, το τυρί κρέμα, το σουσάμι, αλάτι, πιπέρι, τον τόνο σε νερό, κλείνουμε με το καπάκι και ανακατεύουμε. Μοιράζουμε στα πιάτα και σερβίρουμε με…

Read More
Trata Greece
ΠΟΛΙΤΙΚΗ COOKIES

ΑΥΤΗ Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙ COOKIES.

Χρησιμοποιούμε cookies για την εξατομίκευση περιεχομένου και διαφημίσεων, την παροχή λειτουργιών κοινωνικών μέσων και την ανάλυση της επισκεψιμότητάς μας. Επιπλέον, μοιραζόμαστε πληροφορίες που αφορούν τον τρόπο που χρησιμοποιείτε τον ιστότοπό μας με συνεργάτες κοινωνικών μέσων, διαφήμισης και αναλύσεων, οι οποίοι ενδεχομένως να τις συνδυάσουν με άλλες πληροφορίες που τους έχετε παραχωρήσει ή τις οποίες έχουν συλλέξει σε σχέση με την από μέρους σας χρήση των υπηρεσιών τους. Τα cookies είναι μικρά αρχεία κειμένου που χρησιμοποιούνται από τους δικτυακούς τόπους για να κάνουν την εμπειρία του χρήστη πιο αποτελεσματική σε έναν ιστότοπο, τον οποίο έχετε ήδη επισκεφτεί. Αυτό προϋποθέτει ότι χρησιμοποιείτε την ίδια συσκευή τερματικού και το ίδιο πρόγραμμα περιήγησης. Αν ναι, τα cookies θα θυμούνται τις προτιμήσεις σας, θα γνωρίζουν πώς χρησιμοποιείτε τον ιστότοπο και θα προσαρμόζουν το περιεχόμενο που σας προβάλλουν, ώστε να είναι πιο σχετικό με τα προσωπικά σας ενδιαφέροντα και τις ανάγκες σας. Τα cookies μάς βοηθούν να παρέχουμε, να προστατεύουμε και να βελτιώνουμε τα Προϊόντα ή/και τις Υπηρεσίες μας.

Cookies που χρησιμοποιούμε:
Απολύτως Απαραίτητα cookies
Cookies σε αυτόν τον ιστότοπο που απαιτούν τη συγκατάθεσή σας
Στατιστικά cookies
Cookies απόδοσης
Cookies σχετικά με τις λειτουργίες και υπηρεσίες του ιστότοπου
Cookies για σκοπούς εμπορικής προώθησης

Δείτε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την Πολιτική Cookies