Χταπόδι

Το αγαπημένο θαλασσινό γίνεται ένα με την οξύτητα που προσδίδει το ξύδι από κρασί και το ελληνικό ελαιόλαδο και δημιουργεί μια αξεπέραστη γεύση, διαχρονικά εκπληκτική. Το μεσογειακό ταμπεραμέντο απογειώνεται!

Read More

Γαύρος

Ο φρέσκος γαύρος, καθαρίζεται προσεκτικά, φιλετάρεται και τοποθετείται μαριναρισμένος από λευκό ξίδι με κόκκινο γλυκό πιπέρι και δεντρολίβανο σε δισκάκι που σφραγίζει.

Read More

Ρέγγα

Τα τρυφερά φιλετάκια ρέγγας καπνίζονται σε φούρνο με ξύλα, μπαίνουν σε φυτικό λάδι και με τη διακριτική τους αλατότητα διατηρούνται σε γεύση και θρεπτικότητα.

Read More