Τραγανό σάντουιτς με τονοσαλάτα και αβοκάντο

Time Icon 20’
Plates Icon 4
Difficulty Icon ΕΥΚΟΛΟ
Article Title

1 συσκευασία (2πλέτα) τόνος καπνιστός πικάντικος TRATA

4 πίτες για σουβλάκι, κομμένες στη μέση

2 κ.σ. μουστάρδα

1 κ.σ. μαγιονέζα

3 κ.σ. γιαούρτι στραγγιστό

2 κ.σ. vegan pesto βασιλικού

1 ντομάτα σε φέτες

1 αβοκάντο σε φέτες

Εκτέλεση

Ανοίγουμε τον τόνο και κρατάμε το λαδάκι του. Βάζουμε τις πίτες στην τοστιέρα και ψήνουμε καλά να γίνουν τραγανές. Ετοιμάζουμε την τονοσαλάτα. Σε ένα μπολ βάζουμε τη μουστάρδα, τη μαγιονέζα, το γιαούρτι, το λαδάκι του τόνου και ανακατεύουμε. Απλώνουμε τα τέσσερα κομμάτια πίτας σε μια σειρά, τις υπόλοιπες τέσσερις σε μια δεύτερη σειρά ακριβώς από κάτω και μοιράζουμε το πέστο. Απλώνουμε την τονοσαλάτα, (που ετοιμάσαμε), τη ντομάτα, το αβοκάντο, κλείνουμε με το καπάκι και σερβίρουμε.