ΤΟΝΟΣΑΛΑΤΑ ΜΕ ΚΙΝΟΑ ΚΑΙ ΨΗΤΗ ΚΟΛΟΚΥΘΑ

Time Icon 40’
Plates Icon 4
Difficulty Icon ΕΥΚΟΛΟ
Article Title

1 συσκευασία (διπλέτα) τονοσαλάτα με τόνο καπνιστό και κινόα TRATA

2 κρεμμυδάκια, ψιλοκομμένα

4 ραπανάκια, ψιλοκομμένα

1 κούπα σπόροι ροδιού

Φρέσκα μυρωδικά

Για την κολοκύθα

400γρ. κολοκύθα, σε φέτες

2 κ.σ. ελαιόλαδο

2 σκελίδες σκόρδο, ψιλοκομμένες

Αλάτι και πιπέρι

Εκτέλεση

Ετοιμάζουμε την κολοκύθα. Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 180ºC. Ανακατεύουμε την κολοκύθα με το ελαιόλαδο, το σκόρδο, αλάτι, πιπέρι και ψήνουμε για είκοσι περίπου λεπτά ή μέχρι η κολοκύθα να είναι έτοιμη.

Σε ένα μπολ ανακατεύουμε τις τονοσαλάτες, τα κρεμμυδάκια, τα ραπανάκια, τους σπόρους ροδιού, τα φρέσκα μυρωδικά, προσθέτουμε την κολοκύθα, ανακατεύουμε και σερβίρουμε.