Συνταγές

ΣΑΡΔΕΛΑ ΣΤΗ ΛΑΔΟΚΟΛΛΑ ΜΕ ΔΕΝΤΡΟΛΙΒΑΝΟ ΚΑΙ ΠΟΛΥΧΡΩΜΕΣ ΠΙΠΕΡΙΕΣ

Χρόνος

40’

Μερίδες

4

Δυσκολία

Εύκολο

Συστατικά

  • 1 συσκευασία φρεσκοκατεψυγμένων φιλέτων σαρδέλας Αιγαίου Trata on ice (400γρ.)
  • 400 γρ. πολύχρωμες πιπεριές
  • 2 σκελίδες σκόρδο
  • 2 κλαδάκια δεντρολίβανο
  • 50 γρ. ελαιόλαδο
  • Αλάτι και πιπέρι

Μέθοδος

Αφήνουμε τις σαρδέλες να έρθουν σε θερμοκρασία δωματίου. Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 180ºC. Στρώνουμε μια λαδόκολλα στο σκεύος που θα χρησιμοποιήσουμε και τοποθετούμε τις σαρδέλες. Κόβουμε τις πιπεριές σε μεγάλα κομμάτια και τις απλώνουμε στο σκεύος με τις σαρδέλες. Από πάνω βάζουμε το σκόρδο, το δεντρολίβανο, το ελαιόλαδο, αλάτι και πιπέρι. Ανακατεύουμε και κλείνουμε καλά. Ψήνουμε για 25 περίπου λεπτά.

Προτάσεις για αυτή τη συνταγή