Συνταγές

Σαλάτα με καστανό ρύζι, σάλτσα δυόσμου και τονοσαλάτα Mexicana

Χρόνος

Μερίδες

4

Δυσκολία

Εύκολο

Συστατικά

  • 1 συσκευασία (διπλέτα) τονοσαλάτα Mexicana TRATA
  • Αλάτι
  • 1 αγγουράκι σε κύβους
  • 5 αγγουράκια τουρσί ψιλοκομμένα
  • 2 πράσινες πιπεριές σε κύβους
  • 1/2 κ.γ μπούκοβο καυτερό
  • 1 κρεμμύδι μέτριο ψιλοκομμένο
  • 20 ντοματίνια κομμένα στη μέση
  • 1 κούπα μυρωδικά ψιλοκομμένα
  • 2 κούπες μαγιονέζα
  • 300 γρ. καστανό ρύζι βρασμένο
  • 2 κούπες μαρούλι ψιλοκομμένο

Για το σερβίρισμα

  • Φύλλα μαρουλιού
  • Τορτίγια τσιπς

Μέθοδος

Ετοιμάζουμε τη σαλάτα. Σε ένα μπολ βάζουμε την τονοσαλάτα Μexicana, το ρύζι, το αγγουρακι, τα αγγουράκια τουρσί, το μπούκοβο, το κρεμμύδι, τις πράσινες πιπεριές, το ψιλοκομμένο μαρούλι, τη μαγιονέζα, το γιαούρτι και ανακατεύουμε. Γεμίζουμε τα μαρουλόφυλλα με την τονοσαλάτα και σερβίρουμε με τα τσιπς στο πλάι.

Προτάσεις για αυτή τη συνταγή