ΨΗΤΑ ΚΟΛΟΚΥΘΑΚΙΑ ΜΕ ΣΑΛΤΣΑ ΚΑΠΑΡΗΣ

Time Icon 35’
Plates Icon 4
Difficulty Icon ΕΥΚΟΛΟ
Article Title

1 συσκευασία (διπλέτα) τόνος καπνιστός TRATA

8 κολοκύθια σε φέτες

Αλάτι

Πιπέρι

Για την σάλτσα κάπαρης

2 κ.σ. γιαούρτι

2 κ.σ. μαγιονέζα

1 κ.σ. μουστάρδα

1 κ.σ. κάππαρη ψιλοκομμένη

1 κ.σ. άνηθος ψιλοκομμένος

Για το σερβίρισμα

Πράσινη σαλάτα

Εκτέλεση

Ανοίγουμε τον τόνο και κρατάμε το λάδι του. Θα χρησιμοποιήσουμε το λάδι για να ψήσουμε τα κολοκυθάκια. Κόβουμε τα κολοκυθάκια σε φέτες, περνάμε με το λάδι (του τόνου που κρατήσαμε), προσθέτουμε αλάτι, πιπέρι και ψήνουμε σε σχαροτήγανο.

Ετοιμάζουμε τη σάλτσα ανακατεύοντας το γιαούρτι, τη μαγιονέζα, τη μουστάρδα, την κάππαρη και τον άνηθο.

Βάζουμε λίγη πράσινη σαλάτα στα πιάτα, προσθέτουμε τα κολοκυθάκια, τη σάλτσα και σερβίρουμε με τον τόνο στην κορυφή.