ΜΠΟΥΓΙΟΥΡΝΤΙ ΜΕ ΤΟΜΑΤΙΝΙΑ ΚΑΙ ΠΙΚΑΝΤΙΚΕΣ ΣΑΡΔΕΛΕΣ

Time Icon 65’
Plates Icon 2
Difficulty Icon ΕΥΚΟΛΟ
Article Title

1 κονσέρβα πικάντικες σαρδέλες σε φυτικό λάδι TRATA

200γρ. τοματίνια, κομμένα στη μέση

100γρ. φέτα, θρυματισμένη

1/4 κ.γ. σπόρους γλυκάνισου

1/4 κ.γ. θυμάρι

Φρεσκοτριμμένο πιπέρι

Εκτέλεση

Σε ένα πυρίμαχο σκεύος ανακατεύουμε τα τοματίνια, το τυρί, τον γλυκάνισο, το θυμάρι, προσθέτουμε πιπέρι και ψήνουμε για 20′ στο φούρνο στους 180ºC.

Προσθέτουμε το λάδι από τις σαρδέλες, ανακατεύουμε, προσθέτουμε στο μπουγιουρντί τις σαρδέλες και σερβίρουμε.