Συνταγές

Μακαρονάδα με αγκινάρες, αρακά και σολομό σε νερό TRATA SalmonPocket

Χρόνος

25'

Μερίδες

4

Δυσκολία

Εύκολο

Συστατικά

  • 4 συσκευασίες σολομός TRATA SalmonPocket σε νερό
  • 1 μεγάλο κρεμμύδι ψιλοκομμένο
  • 3 κ.σ. ελαιόλαδο
  • Αλάτι
  • Πιπέρι
  • 4 αγκινάρες σε λεπτές φέτες
  • 1 συσκευασία (500 γρ.) σπαγγέτι
  • 1 κούπα αρακάς κατεψυγμένος
  • 700 γρ. ζωμός λαχανικών ζεστός
  • 250 γρ. τυρί κρέμα
  • Φρέσκα μυρωδικά

Για το σερβίρισμα

  • 1 λεμόνι, το ξύσμα

Μέθοδος

Θα χρησιμοποιήσουμε μία μεγάλη κατσαρόλα για το μαγείρεμα. Βάζουμε το κρεμμύδι, το ελαιόλαδο, αλάτι, πιπέρι, κλείνουμε με το καπάκι και αφήνουμε σε μέτριας έντασης φωτιά, με το καπάκι κλειστό, για 15 περίπου λεπτά, μέχρι το κρεμμύδι να μαλακώσει και να γίνει γλυκό. Προσθέτουμε τις αγκινάρες, τα ζυμαρικά, τον αρακά, τον ζεστό ζωμό λαχανικών, ανακατεύουμε, κλείνουμε με το καπάκι και μαγειρεύουμε σε μέτριας έντασης φωτιά για δεκαπέντε λεπτά ή μέχρι τα ζυμαρικά να μαλακώσουν. Όταν τα ζυμαρικά είναι έτοιμα κατεβάζουμε από τη φωτιά, προσθέτουμε το τυρί κρέμα, τα μυρωδικά, το ξύσμα λεμονιού, ανακατεύουμε και σερβίρουμε.

Προτάσεις για αυτή τη συνταγή