ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗ ΝΙΣΟΥΑΖ ΜΕ ΣΑΡΔΕΛΕΣ

Time Icon 5’
Plates Icon 4
Difficulty Icon ΕΥΚΟΛΟ
Article Title

2 κονσέρβες σαρδέλα Αιγαίου σε ελαιόλαδο TRATA

200γρ. ντοματίνια, κομμένα στη μέση

200γρ. πατάτες βρασμένες, κομμένες στη μέση

1 κούπα φασολάκια βρασμένα

4 πιπεριές ψητές, σε λωρίδες

4 αβγά, βρασμένα

Φρέσκα μυρωδικά

Αλάτι και πιπέρι

1 λεμόνι, το χυμό του

2 κ.σ. ελαιόλαδο

Εκτέλεση

Ανοίγουμε τις σαρδέλες και στραγγίζουμε καλά. Θα χρησιμοποιήσουμε μία μεγάλη πιατέλα για να σερβίρουμε τη σαλάτα. Βάζουμε στην πιατέλα τα ντοματίνια, τις πατάτες, τα φασολάκια, τις πιπεριές και τα αβγά. Προσθέτουμε τα μυρωδικά, αλάτι και πιπέρι. Ανακατεύουμε το λεμόνι με το ελαιόλαδο και ραντίζουμε τη σαλάτα.

Σερβίρουμε με τις σαρδέλες στο πλάι.