Συνταγές

ΓΑΥΡΟΣ ΑΙΓΑΙΟΥ ΣΤΗ ΛΑΔΟΚΟΛΛΑ ΜΕ ΛΑΧΑΝΙΚΑ

Χρόνος

25’

Μερίδες

4

Δυσκολία

Εύκολο

Συστατικά

  • 1 συσκευασία φρεσκοκατεψυγμένα φιλέτα γαύρος Αιγαίου TRATA ON ICE (400 γρ.)
  • 4 κολοκυθάκια, κομμένα σε φέτες
  • 4 πιπεριές, ψιλοκομμένες
  • 200 γρ. αρακάς
  • 20 ντοματίνια
  • 4 κρεμμυδάκια, ψιλοκομμένα
  • 1 λεμόνι, το χυμό του
  • 2 κ.σ. ελαιόλαδο
  • Ρίγανη
  • Αλάτι και πιπέρι

Μέθοδος

Αφήνουμε τα φιλέτα γαύρου να έρθουν σε θερμοκρασία δωματίου. Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 180ºC. Κόβουμε τέσσερις λαδόκολλες. Σε ένα μεγάλο μπολ βάζουμε τα κολοκυθάκια, τις πιπεριές, τον αρακά, τα ντοματίνια, τα κρεμμυδάκια, το χυμό λεμονιού, το ελαιόλαδο, τη ρίγανη, αλάτι, πιπέρι και ανακατεύουμε. Μοιράζουμε τα λαχανικά στις λαδόκολλες. Μοιράζουμε τα φιλέτα γαύρου και τυλίγουμε σε πακετάκια. Βάζουμε τα πακετάκια που ετοιμάσαμε σε ένα ταψί και ψήνουμε στους 180ºC για 20 περίπου λεπτά ή μέχρι να είναι έτοιμα. Σερβίρουμε αμέσως.

Προτάσεις για αυτή τη συνταγή