Συνταγές

ΕΥΚΟΛΗ ΣΑΡΔΕΛΟΣΑΛΑΤΑ ΜΕ ΑΓΓΟΥΡΑΚΙ ΚΑΙ ΚΑΛΑΜΠΟΚΙ

Χρόνος

15’

Μερίδες

4

Δυσκολία

Εύκολο

Συστατικά

  • 1 συσκευασία σαρδέλα TRATA σε ελαιόλαδο
  • 1 συσκευασία σαρδέλα TRATA πικάντικη
  • 200 γρ. καλαμπόκι βρασμένο
  • 1 αγγουράκι
  • 2 κλαδάκια σέλερι
  • 2 κρεμμυδάκια ψιλοκομμένα
  • 100 γρ. μαγιονέζα
  • 150 γρ. γιαούρτι στραγγιστό
  • Δυόσμος για το σερβίρισμα

Μέθοδος

Καθαρίζουμε και ψιλοκόβουμε το αγγουράκι. Κόβουμε το σέλερι σε φετούλες. Καθαρίζουμε και ψιλοκόβουμε τα κρεμμυδάκια. Σε ένα μεγάλο μπολ βάζουμε τη μαγιονέζα, το γιαούρτι, το καλαμπόκι, το αγγουράκι, το σέλερι, τα κρεμμυδάκια και ανακατεύουμε. Βγάζουμε τις σαρδέλες και τις κόβουμε σε μεγάλα κομμάτια. Ανακατεύουμε με τα υπόλοιπα υλικά μας. Αφήνουμε τη σαρδελοσαλάτα στο ψυγείο για λίγα λεπτά πριν σερβίρουμε Σερβίρουμε με φρέσκο δυόσμο, πάνω σε φρυγανισμένο ψωμί.