Μακαρονάδα με σάλτσα ρομέσκο και σολομό καπνιστό

Ετοιμάζουμε τα ζυμαρικά σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας σε άφθονο αλατισμένο νερό. Παράλληλα ετοιμάζουμε τη σάλτσα. Βάζουμε στο μούλτι τις πιπεριές,την ντομάτα, τα αμύγδαλα, το σκόρδο, ελαιόλαδο, ξύδι, αλάτι, πιπέρι και αλέθουμε. Όταν τα ζυμαρικά είναι έτοιμα στραγγίζουμε, ανακατεύουμε με τη σάλτσα, προσθέτουμε τον σολομό, ανακατεύουμε και σερβίρουμε.  

Read More