Συνταγές

Μακαρονάδα με σάλτσα ρομέσκο και σολομό καπνιστό

Χρόνος

20

Μερίδες

4

Δυσκολία

Εύκολο

Συστατικά

  • 4 συσκευασίες σολομός καπνιστός Trata SalmonPocket
  • 1 συσκευασία (500 γρ.) ζυμαρικά
  • Αλάτι
  • 200 γρ. πιπεριές ψητές
  • 1 ντομάτα ώριμη
  • 100 γρ. καπνιστά αμύγδαλα
  • 1 σκελίδα σκόρδο
  • 2 κ.σ. ελαιόλαδο
  • 1 κ.σ. ξύδι
  • Πιπέρι

Μέθοδος

Ετοιμάζουμε τα ζυμαρικά σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας σε άφθονο αλατισμένο νερό. Παράλληλα ετοιμάζουμε τη σάλτσα. Βάζουμε στο μούλτι τις πιπεριές,την ντομάτα, τα αμύγδαλα, το σκόρδο, ελαιόλαδο, ξύδι, αλάτι, πιπέρι και αλέθουμε.

Όταν τα ζυμαρικά είναι έτοιμα στραγγίζουμε, ανακατεύουμε με τη σάλτσα, προσθέτουμε τον σολομό, ανακατεύουμε και σερβίρουμε.

 

Προτάσεις για αυτή τη συνταγή