Ταλιατέλες με σολομό καπνιστό, τόφου και πέστο σπανάκι

Ετοιμάζουμε τα ζυμαρικά σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας. Βάζουμε το τόφου σε μία πετσέτα κουζίνας, πιέζουμε καλά να φύγει η υγρασία και κόβουμε σε κύβους. Σε ένα τηγάνι βάζουμε το ελαιόλαδο και όταν κάψει προσθέτουμε το τόφου και αφήνουμε να πάρει χρώμα από όλες τις πλευρές. Αφήνουμε στην άκρη μέχρι να το χρησιμοποιήσουμε. Βάζουμε…

Read More

High Protein σαλάτα με noodles ρυζιού, τόνο και λαχανικά

Ετοιμάζουμε τα noodles ρυζιού σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας, τα στραγγίζουμε, τα ξεπλένουμε σε τρεχούμενο νερό και τα αφήνουμε να έρθουν σε θερμοκρασία δωματίου. Βάζουμε το αγγουράκι, το καρότο, το λάχανο, το μπούκοβο, το σουσάμι, τα μυρωδικά σε ένα μπολ,  προσθέτουμε τα noodles, το ελαιόλαδο και ανακατεύουμε. Παράλληλα ετοιμάζουμε τη σάλτσα. Σε ένα μπολ…

Read More

Μακαρονάδα με ψητά λαχανικά, χαλούμι και τόνο καπνιστό

Σε ένα ταψάκι βάζουμε τα η μελιτζάνα, τα κολοκυθάκια, τις πιπεριές και το χαλούμι. Ανοίγουμε τον τόνο και κρατάμε το λάδι του. Περνάμε τα λαχανικά με το λάδι του τόνου. Προσθέτουμε αλάτι, πιπέρι, πάπρικα και ψήνουμε σε προ θερμασμένο  φούρνο, στους 180°C για 20 περίπου λεπτά, μέχρι τα λαχανικά να είναι έτοιμα. Παράλληλα βράζουμε τα…

Read More

Μακαρονάδα με χούμους και τόνο

Ανοίγουμε τον τόνο και στραγγίζουμε. Βράζουμε τα ζυμαρικά σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας. Παράλληλα, σε ένα μεγάλο μπολ βάζουμε το χούμους και προσθέτουμε 4-5 κ.σ. νερό από τα ζυμαρικά που βράζουμε. Ανακατεύουμε μέχρι να έχουμε μία κρεμώδη σάλτσα.Στραγγίζουμε τα ζυμαρικά και προσθέτουμε τα φιστίκια, τον μαϊντανό, την παρμεζάνα, τα ζυμαρικά,  και σερβίρουμε με τον…

Read More

Πικάντικη σαλάτα με καλαμπόκι και τόνο

Θα χρησιμοποιήσουμε ένα μεγάλο μπολ για να ετοιμάσουμε τη σαλάτα. Βάζουμε το γιαούρτι, τη μαγιονέζα, ταμπάσκο, κύμινο, αλάτι, πιπέρι, τον χυμό lime και ανακατεύουμε. Στο ίδιο σκεύος βάζουμε τις δύο τονοσαλάτες Mexicana, τα κόκκινα φασόλια, το καλαμπόκι, τις πιπεριές, το αβοκάντο, το κρεμμύδι, τον κόλιανδρο και ανακατεύουμε. Σερβίρουμε με τορτίγιες ή πίτες.

Read More

Καλοκαιρινή μακαρονάδα ψυγείου

Αδειάζουμε τον τόνο και κρατάμε το λάδι του σε ένα μπολ. Τριβουμε τις ντομάτες, προσθέτουμε το ξύδι, τη fish sauce, το ελαιόλαδο, τη ρίγανη, την κάπαρη, τον μαϊντανό, αλάτι, πιπέρι και ανακατεύουμε. Παράλληλα βράζουμε τα ζυμαρικά σε άφθονο αλατισμένο νερό. Στραγγίζουμε και αναμειγνύουμε(όπως είναι ζεστά) με την κρύα σάλτσα ντομάτας που ετοιμάσαμε. Μεταφέρουμε στο ψυγείο…

Read More

Ηigh protein ταμπουλέ με φακές και τόνο

θα χρησιμοποιήσουμε ένα μπολ για να ετοιμάσουμε τη σαλάτα. Βάζουμε τις δύο συσκευασίες Trata High Protein Meal, το πλιγούρι, τον μαϊντανό, τον δυόσμο, την ντομάτα, το αγγουράκι και ανακατεύουμε. Σε ένα βαζάκι βάζουμε τον χυμό λεμονιού, το ελαιόλαδο, το κύμινο, την πάπρικα, αλάτι, πιπέρι και χτυπάμε μέχρι να έχουμε μία δεμένη σάλτσα. Ανακατεύουμε με τη…

Read More

Ταλιατέλες με δεντρολίβανο και σολομό

Βάζουμε τα ζυμαρικά να βράσουν σε άφθονο αλατισμένο νερό σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας. Παράλληλα, σε ένα τηγάνι βάζουμε ελαιόλαδο, τα κρεμμυδάκια, το σκόρδο, αλάτι, πιπέρι, το δεντρολίβανο και αφήνουμε να κάψει. Αφαιρούμε το δεντρολίβανο, προσθέτουμε τον χυμό λεμονιού, το τυρίcottage, το ξύσμα λεμονιού και ανακατεύουμε. Συμπληρώνουμε λίγο από το νερό των ζυμαρικών μέχρι…

Read More

Τραχανοκεφτέδες με τόνο καπνιστό (για air fryer)

Ανοίγουμε τον τόνο και κρατάμε το λάδι του. Σε ένα μπολ βάζουμε τον τόνο (μαζί με το λάδι του) τον τραχανά, τον δυόσμο, το κρεμμύδακι, το αλεύρι, τα αβγά, αλάτι, πιπέρι και ανακατεύουμε. Πλάθουμε σε κεφτέδες και περνάμε από αλεύρι. Ψήνουμε στο για air fryer για 15 περίπου λεπτά, στους 180ªC ή μέχρι να είνα…

Read More

Ντοματοσαλάτα με σαρδέλες και χωριάτικο ψωμί

Σε ένα ταψί βάζουμε το ψωμί, προσθέτουμε ελαιόλαδο, αλάτι, πιπέρι, ανακατεύουμε και ψήνουμε στο γκριλ για 10 λεπτά ή μέχρι να φρυγανιστεί καλά. Ανοίγουμε τις σαρδέλες και κρατάμε το λάδι τους σε ένα βαζάκι. Προσθέτουμε ξύδι, αλάτι, πιπέρι. Αδειάζουμε τα ψωμάκια από την ψύχα. Κόβουμε την ψύχα σε μεγάλα κομμάτια προσθέτουμε αλάτι, πιπέρι, λάδι και…

Read More

Αβγά μάτια με σουσάμι και τόνο

Σε ένα μπολ βάζουμε το High Protein Meal με  φασόλια και σπανάκι, το ρύζι, την μαγιονέζα, ανακατεύουμε και μεταφέρουμε στο πάτο που θα σερβίρουμε, Σε ένα τηγανάκι βάζουμε το σουσάμι, λάδι, κρεμμυδάκι, μπούκοβο και όταν κάψει σπάμε το αβγό. Τηγανίζουμε στο βαθμό που θέλουμε και σερβίρουμε με αγγουράκι και ντοματίνια στο πλάι.

Read More

Πίτσα με τόνο καπνιστό πικάντικο

Ανοίγουμε τον τόνο και κρατάμε το λάδι του. Ανακατεύουμε τη σάλτσα ντομάτας με το λάδι τόνου και απλώνουμε στην βάση πίτσας. Απλώνουμε τη μοτσαρέλα, τις ελιές, το κρεμμύδι, τον τόνο και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο, στους 220°C για 12 περίπου λεπτά ή μέχρι το τυρί να λιώσει και να σχηματίσει κρούστα. Προσθέτουμε τα μυρωδικά και…

Read More