Μακαρονάδα με χούμους και τόνο

Ανοίγουμε τον τόνο και στραγγίζουμε. Βράζουμε τα ζυμαρικά σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας. Παράλληλα, σε ένα μεγάλο μπολ βάζουμε το χούμους και προσθέτουμε 4-5 κ.σ. νερό από τα ζυμαρικά που βράζουμε. Ανακατεύουμε μέχρι να έχουμε μία κρεμώδη σάλτσα.Στραγγίζουμε τα ζυμαρικά και προσθέτουμε τα φιστίκια, τον μαϊντανό, την παρμεζάνα, τα ζυμαρικά,  και σερβίρουμε με τον…

Read More

Πικάντικη σαλάτα με καλαμπόκι και τόνο

Θα χρησιμοποιήσουμε ένα μεγάλο μπολ για να ετοιμάσουμε τη σαλάτα. Βάζουμε το γιαούρτι, τη μαγιονέζα, ταμπάσκο, κύμινο, αλάτι, πιπέρι, τον χυμό lime και ανακατεύουμε. Στο ίδιο σκεύος βάζουμε τις δύο τονοσαλάτες Mexicana, τα κόκκινα φασόλια, το καλαμπόκι, τις πιπεριές, το αβοκάντο, το κρεμμύδι, τον κόλιανδρο και ανακατεύουμε. Σερβίρουμε με τορτίγιες ή πίτες.

Read More

Καλοκαιρινή μακαρονάδα ψυγείου

Αδειάζουμε τον τόνο και κρατάμε το λάδι του σε ένα μπολ. Τριβουμε τις ντομάτες, προσθέτουμε το ξύδι, τη fish sauce, το ελαιόλαδο, τη ρίγανη, την κάπαρη, τον μαϊντανό, αλάτι, πιπέρι και ανακατεύουμε. Παράλληλα βράζουμε τα ζυμαρικά σε άφθονο αλατισμένο νερό. Στραγγίζουμε και αναμειγνύουμε(όπως είναι ζεστά) με την κρύα σάλτσα ντομάτας που ετοιμάσαμε. Μεταφέρουμε στο ψυγείο…

Read More

Ηigh protein ταμπουλέ με φακές και τόνο

θα χρησιμοποιήσουμε ένα μπολ για να ετοιμάσουμε τη σαλάτα. Βάζουμε τις δύο συσκευασίες Trata High Protein Meal, το πλιγούρι, τον μαϊντανό, τον δυόσμο, την ντομάτα, το αγγουράκι και ανακατεύουμε. Σε ένα βαζάκι βάζουμε τον χυμό λεμονιού, το ελαιόλαδο, το κύμινο, την πάπρικα, αλάτι, πιπέρι και χτυπάμε μέχρι να έχουμε μία δεμένη σάλτσα. Ανακατεύουμε με τη…

Read More

Ταλιατέλες με δεντρολίβανο και σολομό

Βάζουμε τα ζυμαρικά να βράσουν σε άφθονο αλατισμένο νερό σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας. Παράλληλα, σε ένα τηγάνι βάζουμε ελαιόλαδο, τα κρεμμυδάκια, το σκόρδο, αλάτι, πιπέρι, το δεντρολίβανο και αφήνουμε να κάψει. Αφαιρούμε το δεντρολίβανο, προσθέτουμε τον χυμό λεμονιού, το τυρίcottage, το ξύσμα λεμονιού και ανακατεύουμε. Συμπληρώνουμε λίγο από το νερό των ζυμαρικών μέχρι…

Read More

Τραχανοκεφτέδες με τόνο καπνιστό (για air fryer)

Ανοίγουμε τον τόνο και κρατάμε το λάδι του. Σε ένα μπολ βάζουμε τον τόνο (μαζί με το λάδι του) τον τραχανά, τον δυόσμο, το κρεμμύδακι, το αλεύρι, τα αβγά, αλάτι, πιπέρι και ανακατεύουμε. Πλάθουμε σε κεφτέδες και περνάμε από αλεύρι. Ψήνουμε στο για air fryer για 15 περίπου λεπτά, στους 180ªC ή μέχρι να είνα…

Read More

Ντοματοσαλάτα με σαρδέλες και χωριάτικο ψωμί

Σε ένα ταψί βάζουμε το ψωμί, προσθέτουμε ελαιόλαδο, αλάτι, πιπέρι, ανακατεύουμε και ψήνουμε στο γκριλ για 10 λεπτά ή μέχρι να φρυγανιστεί καλά. Ανοίγουμε τις σαρδέλες και κρατάμε το λάδι τους σε ένα βαζάκι. Προσθέτουμε ξύδι, αλάτι, πιπέρι. Αδειάζουμε τα ψωμάκια από την ψύχα. Κόβουμε την ψύχα σε μεγάλα κομμάτια προσθέτουμε αλάτι, πιπέρι, λάδι και…

Read More

Αβγά μάτια με σουσάμι και τόνο

Σε ένα μπολ βάζουμε το High Protein Meal με  φασόλια και σπανάκι, το ρύζι, την μαγιονέζα, ανακατεύουμε και μεταφέρουμε στο πάτο που θα σερβίρουμε, Σε ένα τηγανάκι βάζουμε το σουσάμι, λάδι, κρεμμυδάκι, μπούκοβο και όταν κάψει σπάμε το αβγό. Τηγανίζουμε στο βαθμό που θέλουμε και σερβίρουμε με αγγουράκι και ντοματίνια στο πλάι.

Read More

Πίτσα με τόνο καπνιστό πικάντικο

Ανοίγουμε τον τόνο και κρατάμε το λάδι του. Ανακατεύουμε τη σάλτσα ντομάτας με το λάδι τόνου και απλώνουμε στην βάση πίτσας. Απλώνουμε τη μοτσαρέλα, τις ελιές, το κρεμμύδι, τον τόνο και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο, στους 220°C για 12 περίπου λεπτά ή μέχρι το τυρί να λιώσει και να σχηματίσει κρούστα. Προσθέτουμε τα μυρωδικά και…

Read More

Σαλάτα ρυζιού με τόφου, φακές beluga και τόνο

Σε ένα μπολ βάζουμε το ρύζι, τα μισά Ηigh protein meal τόνος και ανακατεύουμε. Ετοιμάζουμε το dressing. Σε ένα βαζάκι βάζουμε τη μαγιονέζα, τη σάλτσα σόγιας, το νερό, τον χυμό λεμονιού και ανακατεύουμε. Τυλίγουμε το τόφου με χαρτί κουζίνας και πιέζουμε καλά να βγάλει τα υγρά του. Κόβουμε σε κύβους και περνάμε από ζεστό τηγάνι….

Read More

Σαλάτα ζυμαρικών με σολομό και σάλτσα λιαστής ντομάτας

Σε ένα μεγάλο μπολ βάζουμε τον σολομό. Προσθέτουμε τον πουρέ λιαστής ντομάτας,το γιαούρτι, τη ρίγανη, το αγγουράκι, την ντομάτα, το κριθαράκι, την παρμεζάνα και ανακατεύουμε. Προσθέτουμε τη ρόκα, ανακατεύουμε και σερβίρουμε.

Read More

Κρητική σαλάτα με σαρδέλες πικάντικες

Θα χρησιμοποιήσουμε ένα μεγάλο μπολ ή σκεύος για να ετοιμάσουμε τη σαλάτα. Τρίβουμε τις δύο ντομάτες και κόβουμε τις άλλες δύο σε κύβους. Τις βάζουμε σε ένα μπολ, προσθέτουμε το ελαιόλαδο, ξύδι, ελιές, κάπαρη, κρεμμύδι, αλάτι, πιπέρι και ανακατεύουμε. Σπάμε τα παξιμάδια σε μεγάλα κομμάτια και τα βάζουμε στο μπολ με τα υπόλοιπα υλικά. Ανακατεύουμε…

Read More