Crispy Filo Tuna Salad

Ανοίγουμε τον τόνο και στραγγίζουμε το λάδι. Θα το χρησιμοποιήσουμε στο μαγείρεμα. Απλώνουμε το πρώτο φύλλο στη μέση, λαδώνουμε, προσθέτουμε σουσάμι διπλώνουμε, λαδώνουμε ξανά και συνεχίζουμε με το επόμενο φύλλο μέχρι να τελειώσουν. Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο, στους 200°C για 15 περίπου λεπτά ή μέχρι τα φύλλα να γίνουν τραγανά. Ετοιμάζουμε την σαλάτα ανακατεύοντας το…

Read More

Πιπεριές γεμιστές με τονοσαλάτα

Θα χρησιμοποιήσουμε ένα μεγάλο δοχείο για να ετοιμάσουμε την γέμιση. Βάζουμε τις τονοσαλάτες, τα κρεμμυδάκια, το τυρί κρέμα, την μοτσαρέλα και ανακατεύουμε. Με ένα μαχαίρι χαράζουμε τις πιπεριές και καθαρίζουμε από τους σπόρους. Γεμίζουμε με τη γέμιση, συμπληρώνουμε λίγη μοτσαρέλα στην κορυφή και ψήνουμε στους 200°C για 20 λεπτά ή μέχρι να λιώουν τα τυριά…

Read More

Ριζότο με ντομάτα και χταπόδι πικάντικο

Ζεσταίνουμε το ζωμό και τον κρατάμε ζεστό καθώς μαγειρεύουμε. Θα χρειαστούμε ένα μεγάλο τηγάνι ή μία ρηχή κατσαρόλα. Βάζουμε το ελαιόλαδο, το κρεμμύδι και το σκόρδο, αλατίζουμε και αφήνουμε σε μέτρια φωτιά, μέχρι το κρεμμύδι να γίνει διάφανο και γλυκό. Προσθέτουμε το ρύζι και αφήνουμε για 3΄ ανακατεύοντας συνεχώς να πάρει ένα ελαφρώς σκούρο χρώμα….

Read More

One pot tomato cream salmon pasta

Βάζουμε τις ντομάτες σε ένα βαθύ σκεύος με την επίπεδη πλευρά κάτω. Προσθέτουμε, ελαιόλαδο, σκόρδο, αλάτι, πιπέρι, κλείνουμε με το καπάκι και μαγειρεύουμε σε μέτρια φωτιά για 15 περίπου λεπτά, μέχρι οι ντομάτες να μαλακώσουν. Αφαιρούμε την εξωτερική σκληρή φλούδα. Προσθέτουμε την κρέμα τυριού, το ζεστό νερό και περνάμε με το ραβδομπλέντερ. Προσθέτουμε τα ζυμαρικά,…

Read More

Zero Waste Tuna Oil Vegan Mayo

Βάζουμε όλα τα υλικά σε μία κανάτα ή ένα μεγάλο μπολ. Βυθίζουμε το ραβδομπλέντερ να ακουμπάει κάτω, θέτουμε σε λειτουργία και ανεβάζουμε σιγά σιγά. Όταν φθάσουμε στην επιφάνεια θα έχουμε μία τέλεια δεμένη μαγιονέζα.

Read More

10΄ Tuna & Spinach Noodles

Ανοίγουμε τον τόνο και στραγγίζουμε το λάδι σε ένα τηγάνι. Θα το χρησιμοποιήσουμε στο μαγείρεμα. Προσθέτουμε το κρεμμύδι, το σκόρδο, το τζίντζερ και σοτάρουμε μέχρι το κρεμμύδι να μαλακώσει. Παράλληλα ετοιμάζουμε τα noodles σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας. (Κρατάμε τα μυρωδικά που θα βρούμε μέσα στη συσκευασία για αργότερα). Προσθέτουμε τον τόνο, τα μυρωδικά…

Read More

The Mathew Mcconahy’s Tuna Salad

Θα χρησιμοποιήσουμε ένα μεγάλο δοχείο για να ετοιμάσουμε την τονοσαλάτα. Ανοίγουμε τον τόνο και στραγγίζουμε. Βάζουμε τον τόνο και όλα τα υπόλοιπα υλικά στο δοχείο και ανακατεύουμε καλά. Σκεπάζουμε, μεταφέρουμε στο ψυγείο και αφήνουμε για 2-3 ώρες ή ακόμη καλύτερα για μία νύχτα. Ιδανικό για να σερβίρουμε με κρακεράκια, να ετοιμάσουμε σάντουιτς ή με ζυμαρικά…

Read More

Viral tuna omelete

Σε ένα τηγάνι βάζουμε το λάδι και όταν κάψει, χτυπάμε τα αβγά και τα αδειάζουμε στο τηγάνι. Σε μέτριας έντασης φωτιά αφήνουμε το μίγμα των αβγών να σταθεροποιηθεί. Προσθέτουμε το ψωμί, αναποδογυρίζουμε και σβήνουμε τη φωτιά. Προσθέτουμε την μοτσαρέλα, την πράσινη σαλάτα, τη ντομάτα, τον τόνο, διπλώνουμε και σερβίρουμε.

Read More

Spicy Sushi cups

Βάζουμε τα φύλλα nori στις θήκες για cupcakes και από πάνω μοιράζουμε το ρύζι. Με ένα κουτάλι πιέζουμε να δημιουργηθεί μία θήκη. Ψήνουμε για 10 λεπτά, στους 180ºC. Παράλληλα ετοιμάζουμε τη γέμιση. Σε ένα μπολ βάζουμε τον τόνο, τα κρεμμυδάκια, τη μαγιονέζα, τη sriracha, ανακατεύουμε. Όταν το ρύζι είναι έτοιμο γεμίζουμε με το μίγμα του…

Read More

Up side down Tuna Salad bowl

Θα χρησιμοποιήσουμε 4 μπολ για να ετοιμάσουμε το ρύζι. Σε ένα τηγάνι βάζουμε 1 κ.σ. ελαιόλαδο και τηγανίζουμε το αβγό. Προσθέτουμε αλάτι, πιπέρι και βάζουμε στο μπολ με τον κρόκο ανάποδα. Στο ίδιο τηγάνι βάζουμε το υπόλοιπο λάδι, τα κρεμμυδάκια, τα μανιτάρια, αλάτι, πιπέρι και μαγειρεύουμε για 4-5 λεπτά, μέχρι τα λαχανικά να μαλακώσουν. Προσθέτουμε…

Read More

Bowl ρυζιού με αβοκάντο και τόνο

Σε ένα βαζάκι βάζουμε το ελαιόλαδο, προσθέτουμε την μουστάρδα, το γιαούρτι, τον χυμό λεμονιού, αλάτι, πιπέρι και κουνάμε καλά. Ανακατεύουμε το ρύζι με τη σάλτσα που ετοιμάσαμε. Μοιράζουμε το ρύζι στα μπολ. Πάνω στο ρύζι προσθέτουμε το αγγουράκι, τα καρότα, το αβοκάντο, τα κρεμμυδάκια, τα αβγά, τον τόνο και σερβίρουμε.

Read More

Χυλοπίτες με μπρόκολο και τόνο καπνιστό

Θα χρησιμοποιήσουμε μία βαθιά κατσαρόλα για το μαγείρεμα. Ανοίγουμε τον τόνο και κρατάμε το λάδι του. Θα το χρησιμοποιήσουμε στο μαγείρεμα. Βάζουμε στην κατσαρόλα το λάδι του τόνου, το μπρόκολο και αφήνουμε για λίγα λεπτά, να πάρει χρώμα. Προσθέτουμε τις πιπεριές, το κρεμμυδάκι, αλάτι και μαγειρεύουμε για 7-10 λεπτά, μέχρι τα λαχανικά να μαλακώσουν. Με…

Read More
Trata Greece
ΠΟΛΙΤΙΚΗ COOKIES

ΑΥΤΗ Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙ COOKIES.

Χρησιμοποιούμε cookies για την εξατομίκευση περιεχομένου και διαφημίσεων, την παροχή λειτουργιών κοινωνικών μέσων και την ανάλυση της επισκεψιμότητάς μας. Επιπλέον, μοιραζόμαστε πληροφορίες που αφορούν τον τρόπο που χρησιμοποιείτε τον ιστότοπό μας με συνεργάτες κοινωνικών μέσων, διαφήμισης και αναλύσεων, οι οποίοι ενδεχομένως να τις συνδυάσουν με άλλες πληροφορίες που τους έχετε παραχωρήσει ή τις οποίες έχουν συλλέξει σε σχέση με την από μέρους σας χρήση των υπηρεσιών τους. Τα cookies είναι μικρά αρχεία κειμένου που χρησιμοποιούνται από τους δικτυακούς τόπους για να κάνουν την εμπειρία του χρήστη πιο αποτελεσματική σε έναν ιστότοπο, τον οποίο έχετε ήδη επισκεφτεί. Αυτό προϋποθέτει ότι χρησιμοποιείτε την ίδια συσκευή τερματικού και το ίδιο πρόγραμμα περιήγησης. Αν ναι, τα cookies θα θυμούνται τις προτιμήσεις σας, θα γνωρίζουν πώς χρησιμοποιείτε τον ιστότοπο και θα προσαρμόζουν το περιεχόμενο που σας προβάλλουν, ώστε να είναι πιο σχετικό με τα προσωπικά σας ενδιαφέροντα και τις ανάγκες σας. Τα cookies μάς βοηθούν να παρέχουμε, να προστατεύουμε και να βελτιώνουμε τα Προϊόντα ή/και τις Υπηρεσίες μας.

Cookies που χρησιμοποιούμε:
Απολύτως Απαραίτητα cookies
Cookies σε αυτόν τον ιστότοπο που απαιτούν τη συγκατάθεσή σας
Στατιστικά cookies
Cookies απόδοσης
Cookies σχετικά με τις λειτουργίες και υπηρεσίες του ιστότοπου
Cookies για σκοπούς εμπορικής προώθησης

Δείτε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την Πολιτική Cookies