Σαρδέλες

Οι φρεσκοαλιευμένες και προσεκτικά καθαρισμένες σαρδέλες μπαίνουν σε φρέσκια σάλτσα τομάτας αρωματισμένης ελαφρά με κρεμμύδι και σκόρδο. Ένας λατρεμένος μεσογειακός συνδυασμός γεννιέται.

Read More

Σαρδέλες

Φρεσκοαλιεύμενες και προσεκτικά καθαρισμένες σαρδέλες διατηρούνται σε γευστικό ελληνικό ελαιόλαδο. Αχνίζονται ελαφρά για να παραμείνουν τρυφερές, αφράτες και νόστιμες με όλες τις θρεπτικές ουσίες.

Read More

Σαρδέλες

Οι φρεσκοαλιευμένες και προσεκτικά καθαρισμένες σαρδέλες, καπνίζονται με φυσικό ξύλο και τοποθετούνται σε κονσέρβα με ένα απαλό φυτικό λάδι. Εκεί μέσα κλείνεται μια ισορροπία γεύσης και αρώματος.

Read More

Γαύρος

Ο φρέσκος γαύρος με όλα τα φυσικά θρεπτικά συστατικά του, καθαρίζεται προσεκτικά και τοποθετείται μαζί με ελληνικό ελαιόλαδο σε κονσέρβα. Ένας μεζές με μεσογειακό ταμπεραμέντο στο πιάτο σας.

Read More

Γαύρος

Ο φρέσκος γαύρος με όλα τα φυσικά θρεπτικά συστατικά του, καθαρίζεται προσεκτικά και τοποθετείται σε κονσέρβα με λάδι, αλάτι και καυτερή πιπεριά, για να τον απολαμβάνετε ανά πάσα στιγμή.

Read More

Γαύρος

Ο φρέσκος γαύρος, με όλα τα φυσικά θρεπτικά συστατικά του, καθαρίζεται προσεκτικά και τοποθετείται μαζί με ρίγανη και ένα απαλό φυτικό λάδι σε κονσέρβα. Απολαυστικός συνδυασμός!

Read More

Χταπόδι

Ζουμερά κομματάκια χταποδιού σε πικάντικη σάλτσα τομάτας με τη συνοδεία μυρωδικών και καυτερής πιπεριάς, για μια μοναδική γευστική εμπειρία.

Read More

Χταπόδι

Ο πιο απολαυστικός θαλασσινός μεζές με φίνο ελληνικό ελαιόλαδο και έντονο άρωμα του ξυδιού. Γευστική αδυναμία μικρών και μεγάλων, παραδοσιακά.

Read More

Μοσχοχτάποδο

Απολαυστικά κομματάκια μοσχοχτάποδου σε πικάντικη σάλτσα τομάτας με την συνοδεία μυρωδικών και καυτερή πιπεριά. Η απόλυτη γεμάτη γεύση!

Read More

Μοσχοχτάποδο

Ένας θαλασσινός μεζές με πρωταγωνιστή το απολαυστικό μοσχοχτάποδο σε απαλό φυτικό λάδι. Ικανό και με τα πιο απλά υλικά να απογειώσει γευστικά μια ιδέα.

Read More

Ρέγγα

Τρυφερά φιλέτα ρέγγας καπνίζονται φυσικά σε φούρνο με ξύλα και αγκαλιάζονται με ένα απαλό φυτικό λάδι και τοποθετούνται σε κονσέρβα. Εκεί μέσα κλείνεται μια ισορροπία γεύσης και αρώματος.

Read More