Συνταγές

Up side down Tuna Salad bowl

Χρόνος

15

Μερίδες

4

Δυσκολία

Μέτριο

Συστατικά

  • 1 συσκευασία (διπλέτα) τονοσαλάτα Mexicana TRATA
  • 1 αβγό
  • Αλάτι
  • Πιπέρι
  • 1+3 κ.σ. ελαιόλαδο
  • 2 κρεμμυδάκια ψιλοκομμένα
  • 10 μανιτάρια ψιλοκομμένα
  • 2 κούπες ρύζι βρασμένο

Μέθοδος

Θα χρησιμοποιήσουμε 4 μπολ για να ετοιμάσουμε το ρύζι. Σε ένα τηγάνι βάζουμε 1 κ.σ. ελαιόλαδο και τηγανίζουμε το αβγό. Προσθέτουμε αλάτι, πιπέρι και βάζουμε στο μπολ με τον κρόκο ανάποδα.

Στο ίδιο τηγάνι βάζουμε το υπόλοιπο λάδι, τα κρεμμυδάκια, τα μανιτάρια, αλάτι, πιπέρι και μαγειρεύουμε για 4-5 λεπτά, μέχρι τα λαχανικά να μαλακώσουν. Προσθέτουμε τις δύο τονοσαλάτες, το ρύζι και ανακατεύουμε. Βάζουμε το ρύζι στο μπολ, πάνω από το αβγό και σερβίρουμε αναποδογυρίζοντας.