Συνταγές

Ταλιατέλες με δεντρολίβανο και σολομό

Χρόνος

30'

Μερίδες

4

Δυσκολία

Εύκολο

Συστατικά

  • 4 φακελάκια σολομός καπνιστός Salmon Pocket TRATA
  • 1 συσκεύασια ταλιατέλες
  • 4 κ.σ. ελαιόλαδο
  • 2 σκελίδες σκόρδο ψιλοκοκομμένες
  • 2 κρεμμυδάκια ψιλοκομμένα
  • Αλάτι
  • Πιπέρι
  • 1 κλαδάκι δεντρολίβανο
  • 1 λεμόνι, τον χυμό του
  • 250 γρ. τυρί cottage

Μέθοδος

Βάζουμε τα ζυμαρικά να βράσουν σε άφθονο αλατισμένο νερό σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας.

Παράλληλα, σε ένα τηγάνι βάζουμε ελαιόλαδο, τα κρεμμυδάκια, το σκόρδο, αλάτι, πιπέρι, το δεντρολίβανο και αφήνουμε να κάψει. Αφαιρούμε το δεντρολίβανο, προσθέτουμε τον χυμό λεμονιού, το τυρίcottage, το ξύσμα λεμονιού και ανακατεύουμε. Συμπληρώνουμε λίγο από το νερό των ζυμαρικών μέχρι να έχουμε μία ωραία κρέμα. Προσθέτουμε το σολομό, τα ζυμαρικά, ανακατεύουμε και σερβίρουμε.

Προτάσεις για αυτή τη συνταγή