Συνταγές

ΣΑΛΑΤΑ ΚΑΙΣΑΡΑ ΜΕ ΤΟΝΟ ΣΕ ΝΕΡΟ

Χρόνος

35’

Μερίδες

4

Δυσκολία

Εύκολο

Συστατικά

  • 2 κονσέρβες τόνος σε νερό TRATA
  • 1 τεμ. γαλλική σαλάτα
  • 1/2 τεμ. κινέζικο λάχανο
  • 1 τεμ. μαρούλι ελληνικό
  • 1 μάτσο ρόκα
  • 100 γρ. ραπανάκι
  • 100 γρ. μπέικον
  • 100 γρ. μαγιονέζα
  • 2 τεμ. βραστά αυγά
  • αλάτι, πιπέρι

Μέθοδος

Καθαρίζουμε και πλένουμε τα σαλατικά. Τα κόβουμε με το χέρι σε μικρά κομμάτια και τα στεγνώνουμε σε απορροφητικό χαρτί. Κόβουμε τα ραπανάκια σε ροδελίτσες. Σε ένα αντικολλητικό τηγάνι, τσιγαρίζουμε το μπέικον. Μόλις ροδίσει, το προσθέτουμε σε ένα μπολ. Ανοίγουμε τις κονσέρβες του τόνου και ανακατεύουμε με το μπέικον. Προσθέτουμε τη μαγιονέζα και αλατοπιπερώνουμε. Κόβουμε τα αυγά σε τέταρτα. Σε ένα πιάτο γαρνίρουμε τα αυγά, προσθέτουμε τη σαλάτα και τοποθετούμε στην κορυφή το μείγμα του τόνου.