Συνταγές

ΡΟΛΑΚΙΑ ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ ΜΕ ΚΡΕΜΑ ΓΙΑΟΥΡΤΙΟΥ ΚΑΙ ΤΟΝΟ ΣΕ ΝΕΡΟ

Χρόνος

15’

Μερίδες

4

Δυσκολία

Εύκολο

Συστατικά

  • 1 κονσέρβα τόνος σε νερό TRATA
  • 1 αγγουράκι
  • 1 καρότο
  • 100 γρ. τυρί κρέμα
  • 100 γρ. μαγιονέζα
  • 100 γρ. σταργγιστό γιαούρτι
  • 1 κ.σ. κάπαρη ψιλοκομμένη
  • Άνηθος

Μέθοδος

Με το ειδικό εργαλείο κόβουμε το αγγουράκι και το καρότο σε λωρίδες. Χρειαζόμαστε 12 τουλάχιστον μεγάλες λωρίδες. Σε ένα μπολ ανακατεύουμε το τυρί κρέμα, το γιαούρτι, τη μαγιονέζα, την κάπαρη και τον μισό τόνο. Θα χρησιμοποιήσουμε τον υπόλοιπο για το σερβίρισμα. Με τα δάχτυλα μας τυλίγουμε τα λαχανικά σε ρολά. Τα ακουμπάμε στο πιάτο σερβιρίσματος και με ένα κουταλάκι τα γεμίζουμε. Διακοσμούμε με άνηθο και τον τόνο που κρατήσαμε.