Ομελέτα με σολομό σε κρουασάν

Time Icon 20’
Plates Icon 1
Difficulty Icon ΕΥΚΟΛΟ
Article Title

1 συσκευασία σολομός σε νερό TRATA SalmonPocket

1 κ.σ. ελαιόλαδο

2 αβγά

Αλάτι

Πιπέρι

1 κ.σ παρμεζάνα

Για το σερβίρισμα

1 κρουασάν ψημένο

1 κ.γ. μαγιονέζα

1 ντομάτα σε φέτες

Φύλλα ρόκας

Εκτέλεση

Βάζουμε το λάδι σε ένα τηγάνι να κάψει. Χτυπάμε τα αβγά, προσθέτουμε αλάτι, πιπέρι και μεταφέρουμε στο τηγάνι. Μόλις τα αβγά πιάσουν κρούστα και με μία σπάτουλα ανακατεύουμε με σταθερές κινήσεις το υγρό ακόμη μείγμα μέχρι να σταθεροποιηθεί. Όταν τα αβγά είναι έτοιμα προσθέτουμε την παρμεζάνα και κατεβάζουμε από τη φωτιά. Κόβουμε στη μέση το κρουασάν, απλώνουμε τη μαγιονέζα, τη ντομάτα, τα αβγά που ετοιμάσαμε, προσθέτουμε τη ρόκα, τον σολομό και σερβίρουμε.