NOODLES ΑΠΟ ΚΟΛΟΚΥΘΑΚΙΑ ΜΕ ΠΕΣΤΟ ΜΥΡΩΔΙΚΩΝ ΚΑΙ ΤΟΝΟ ΚΑΠΝΙΣΤΟ

Time Icon 20’
Plates Icon 4
Difficulty Icon ΕΥΚΟΛΟ
Article Title

1 συσκευασία (2πλέτα) τόνος καπνιστός TRATA

500 γρ.  κολοκυθάκια

Για το πέστο 

1 λεμόνι, το χυμό του

1 σκελίδα σκόρδο

1 κούπα φρέσκα μυρωδικά

100 γρ. φουντούκια κουβουρδισμένα

100 γρ. παρμεζάνα

Εκτέλεση 

Ανοίγουμε τον τόνο και κρατάμε το λάδι του.

Θα χρησιμοποιήσουμε το ειδικό εργαλείο (spiralizer) για να κόψουμε τα ωμά κολοκυθάκια σαν σπαγκέτι.

Ετοιμάζουμε το πέστο. Βάζουμε  στο μούλτι τα φουντούκια, την παρμεζάνα και αλέθουμε. Κρατάμε λίγα για το σερβίρισμα προσθέτουμε το λεμόνι, το σκόρδο, τα φρέσκα μυρωδικά, το λάδι του τόνου και αλέθουμε σε μία πάστα. Ανακατεύουμε τα κολοκυθάκια με το πέστο και σερβίρουμε με τον τόνο, την παρμεζάνα και τα φουντούκια (που κρατήσαμε) στην κορυφή.