Συνταγές

ΚΑΡΟΤΟΣΑΛΑΤΑ ΜΕ ΠΙΠΕΡΙΕΣ ΚΑΙ ΓΑΥΡΟ ΣΕ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ

Χρόνος

15’

Μερίδες

2

Δυσκολία

Εύκολο

Συστατικά

  • 1 κονσέρβα γαύρος Trata σε ελαιόλαδο
  • 4 κούπες τριμμένο καρότο
  • 2 χρωματιστές πιπεριές σε κύβους
  • 2 κλαδάκια σέλερι
  • 1 μικρό κρεμμύδι σε κύβους
  • 1 πορτοκάλι ή σαγκουίνι σε φέτες
  • Άνηθος

Μέθοδος

Σε ένα βαζάκι βάζουμε όλα τα υλικά για τη σάλτσα και κουνάμε μέχρι να έχουμε μία ωραία σάλτσα. Αδειάζουμε τη σάλτσα στο μπολ που θα σερβίρουμε τη σαλάτα. Προσθέτουμε το καρότο, την πιπεριά, το σέλερι, το κρεμμύδι και τα εσπεριδοειδή. Ανακατεύουμε καλά με δύο μεγάλες κουτάλες ή με τα χέρια φορώντας γάντια. Πασπαλίζουμε με τον άνηθο και τα φιλέτα γαύρου στην κορυφή.