Συνταγές

ΓΑΥΡΟΣ ΦΙΛΕΤΟ ΣΑΓΑΝΑΚΙ ΜΕ ΦΕΤΑ & ΜΟΥΣΤΑΡΔΑ

Χρόνος

5’

Μερίδες

2

Δυσκολία

Εύκολο

Συστατικά

  • 1 συσκευασία κατεψυγμένο φιλέτο γαύρου TRATA on ice (400γρ.)
  • 200 ml λευκό κρασί
  • 2 κ.σ. πικάντικη μουστάρδα
  • 200 γρ. φέτα
  • ½ μάτσο μαϊντανό
  • Ελαιόλαδο
  • Αλάτι & φρεσκοτριμμένο πιπέρι

Μέθοδος

Βάζουμε σε ένα κατσαρολάκι το ελαιόλαδο και σοτάρουμε το φιλέτο γαύρου TRATA on ice για 2-3 λεπτά. Σβήνουμε με το κρασί και αφήνουμε για 2 λεπτά να εξατμιστεί το αλκοόλ. Προσθέτουμε τη μουστάρδα και μαγειρεύουμε για 5 λεπτά, μέχρι να γίνει μια παχύρρευστη σάλτσα. Κατεβάζουμε από τη φωτιά και προσθέτουμε τη φέτα και τον μαϊντανό ψιλοκομμένο.

Προτάσεις για αυτή τη συνταγή