Συνταγές

Bowl ρυζιού με αβοκάντο και τόνο

Χρόνος

25

Μερίδες

4

Δυσκολία

Εύκολο

Συστατικά

  • 4 συσκευασία Trata TunaPocket σε νερό
  • 500 γρ. ρύζι βρασμένο
  • 4 κ.σ. ελαιόλαδο
  • 1 κ.σ. μουστάρδα
  • 2 κ.σ. γιαούρτι
  • Λίγος χυμός λεμονιού
  • Αλάτι
  • Πιπέρι
  • 1 αγγουράκι ψιλοκομμένο
  • 2 κρεμμυδάκια ψιλοκομμένα
  • 2 καρότα τριμμένα
  • 1 αβοκάντο ψιλοκομμένο
  • 4 αβγά βρασμένα

Μέθοδος

Σε ένα βαζάκι βάζουμε το ελαιόλαδο, προσθέτουμε την μουστάρδα, το γιαούρτι, τον χυμό λεμονιού, αλάτι, πιπέρι και κουνάμε καλά. Ανακατεύουμε το ρύζι με τη σάλτσα που ετοιμάσαμε.

Μοιράζουμε το ρύζι στα μπολ. Πάνω στο ρύζι προσθέτουμε το αγγουράκι, τα καρότα, το αβοκάντο, τα κρεμμυδάκια, τα αβγά, τον τόνο και σερβίρουμε.

Προτάσεις για αυτή τη συνταγή