Συνταγές

ΑΒΓΑ ΜΕ ΤΟΝΟ ΚΑΠΝΙΣΤΟ

Χρόνος

16’

Μερίδες

4

Δυσκολία

Εύκολο

Συστατικά

  • 1 κονσέρβα ΤΟΝΟΣ ΚΑΠΝΙΣΤΟΣ TRATA
  • 4 αβγά
  • 20 γρ. ελαιόλαδο
  • 20 γρ. βούτυρο
  • Ντοματίνια
  • Ρόκα
  • Αλάτι
  • Πιπέρι

Μέθοδος

Σε ένα μπολ ανακατεύουμε τα αβγά καλά. Θα πρέπει να πάρουν αέρα για να είναι αφράτα. Αλατίζουμε. Βάζουμε το ελαιόλαδο και το βούτυρο στο τηγάνι. Τα αφήνουμε σε μέτρια φωτιά μέχρι να λιώσουν. Προσθέτουμε τα αβγά. Με μία κουτάλα ανακατεύουμε σταθερά σχηματίζοντας τον αριθμό οκτώ, διπλώνοντας τα υγρά ακόμη αβγά στα ψημμένα. Σερβίρουμε με ζεστό ψωμί τον τόνο στην κορυφή. Συνοδεύουμε με σαλάτα.

Προτάσεις για αυτή τη συνταγή