High Protein Humus Dip

Βάζουμε στο μούλτι τις δύο συσκευασίες High Protein με Φακές Beluga & Κολοκύθα (κρατάμε λίγο για το σερβίρισμα), την κόκκινη φακή, το σκόρδο, και προσθέτουμε σταδιακά το ταχίνι, το λεμόνι, το ελαιόλαδο, αλάτι, πιπέρι, μέχρι να έχουμε ένα ωραία δεμένο χούμους. Μοιράζουμε σε πιατέλες και σερβίρουμε με την High Protein που κρατήσαμε, κρακεράκια, ραπανάκια, μυρωδικά…

Read More

Τονοκροκέτες με λεμονάτη μαγιονέζα

Σε ένα μπολ βάζουμε τις τονοσαλάτες, την μοτσαρέλα, τις πατάτες, την βρόμη, το ένα από δύο αβγά, τα κρεμμυδάκια, αλάτι, πιπέρι και ανακατεύουμε. Πλάθουμε, βουτάμε στο δεύτερο αβγό (ελαφρά χτυπημένο με λίγο νερό), στη φρυγανιά και μεταφέρουμε για λίγο στο ψυγείο. Παράλληλα ετοιμάζουμε την συνοδευτική σάλτσα. Σε ένα μπολ βάζουμε όλα τα υλικά μαζί και…

Read More

Σούπα με πατάτα, αρακά και κρουτόν τόνου

Σε μία κατσαρόλα βάζουμε το ελαιόλαδο, προσθέτουμε τα πράσα, αλάτι και αφήνουμε για δεκαπέντε λεπτά τουλάχιστον ή μέχρι τα πράσα να μαλακώσουν. Όταν τα πράσα είναι έτοιμα προσθέτουμε τις πατάτες και το λάδι από την μία κονσέρβα τόνου. Συμπληρώνουμε το νερό και μαγειρεύουμε για είκοσι ακόμη λεπτά, μέχρι οι πατάτες να μαλακώσουν. Προσθέτουμε τον αρακά…

Read More

Φαλάφελ φούρνου με σπανάκι

Θα χρησιμοποιήσουμε ένα μεγάλο μπολ για να ετοιμάσουμε τα φαλάφελ. Αλέθουμε στο μούλτι τις τονοσαλάτες, τα κρεμμυδάκια και το σπανάκι. Προσθέτουμε το πλιγούρι, τη βρώμη, το αβγό, αλάτι, πιπέρι, ζυμώνουμε και πλάθουμε σε φαλάφελ. Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο για 20 περίπου λεπτά, στους 180°C ή μέχρι να είναι έτοιμα. Σερβίρουμε με πιτούλες, σαλάτα και χοπυμους.

Read More

Τραγανή ρυζοσαλάτα με σολομό

Ετοιμάζουμε το ρύζι. Σε ένα μπολ βάζουμε το ρύζι, τη σάλτσα σόγιας, το λάδι, ανακατεύουμε, στρώνουμε σε ένα ταψάκι με λαδόκολλα και ψήνουμε για 30 περίπου λεπτά, ανακατεύοντας ενδιάμεσα, μέχρι το ρύζι να γίνει τραγανό. Το αφήνουμε να κρυώσει. Παράλληλα ετοιμάζουμε τη σαλάτα. Σε ένα μπολ βάζουμε τα αγγουράκια, το αβοκάντο, την πράσινη σαλάτα, τα…

Read More

Τάρτα πατάτας με τόνο καπνιστό

Θα χρησιμοποιήσουμε μία φόρμα για τάρτα 20-23 εκ. Ανοίγουμε τον τόνο και κρατάμε το λάδι του. Προετοιμάζουμε την φόρμα με το λάδι του τόνου,  βάζουμε τις ζεστές, βρασμένες πατάτες στην φόρμα και με ένα ποτήρι τις πατάμε και ταυτόχρονα τις στρώνουμε για να καλύψουν την φόρμα. Περνάμε με το λάδι του τόνου, αλάτι και πιπέρι. Σε…

Read More

Σαλάτα με αγγουράκι και τόνο σε νερό

Θα χρησιμοποιήσουμε ένα μεγάλο βάζο για να ετοιμάσουμε τη σαλάτα. Κόβουμε το αγγουράκι πολύ λεπτό και το βάζουμε στο βάζο. Προσθέτουμε τα κρεμμυδάκια, τα μυρωδικά, το ελαιόλαδο, τον χυμό λεμονιού, το γιαούρτι, το τυρί κρέμα, το σουσάμι, αλάτι, πιπέρι, τον τόνο σε νερό, κλείνουμε με το καπάκι και ανακατεύουμε. Μοιράζουμε στα πιάτα και σερβίρουμε με…

Read More

Πικάντικη σαλάτα με καλαμπόκι και τόνο

Θα χρησιμοποιήσουμε ένα μεγάλο μπολ για να ετοιμάσουμε τη σαλάτα. Βάζουμε το γιαούρτι, τη μαγιονέζα, ταμπάσκο, κύμινο, αλάτι, πιπέρι, τον χυμό lime και ανακατεύουμε. Στο ίδιο σκεύος βάζουμε τις δύο τονοσαλάτες Mexicana, τα κόκκινα φασόλια, το καλαμπόκι, τις πιπεριές, το αβοκάντο, το κρεμμύδι, τον κόλιανδρο και ανακατεύουμε. Σερβίρουμε με τορτίγιες ή πίτες.

Read More

Ηigh protein ταμπουλέ με φακές και τόνο

θα χρησιμοποιήσουμε ένα μπολ για να ετοιμάσουμε τη σαλάτα. Βάζουμε τις δύο συσκευασίες Trata High Protein Meal, το πλιγούρι, τον μαϊντανό, τον δυόσμο, την ντομάτα, το αγγουράκι και ανακατεύουμε. Σε ένα βαζάκι βάζουμε τον χυμό λεμονιού, το ελαιόλαδο, το κύμινο, την πάπρικα, αλάτι, πιπέρι και χτυπάμε μέχρι να έχουμε μία δεμένη σάλτσα. Ανακατεύουμε με τη…

Read More

Τραχανοκεφτέδες με τόνο καπνιστό (για air fryer)

Ανοίγουμε τον τόνο και κρατάμε το λάδι του. Σε ένα μπολ βάζουμε τον τόνο (μαζί με το λάδι του) τον τραχανά, τον δυόσμο, το κρεμμύδακι, το αλεύρι, τα αβγά, αλάτι, πιπέρι και ανακατεύουμε. Πλάθουμε σε κεφτέδες και περνάμε από αλεύρι. Ψήνουμε στο για air fryer για 15 περίπου λεπτά, στους 180ªC ή μέχρι να είνα…

Read More

Ντοματοσαλάτα με σαρδέλες και χωριάτικο ψωμί

Σε ένα ταψί βάζουμε το ψωμί, προσθέτουμε ελαιόλαδο, αλάτι, πιπέρι, ανακατεύουμε και ψήνουμε στο γκριλ για 10 λεπτά ή μέχρι να φρυγανιστεί καλά. Ανοίγουμε τις σαρδέλες και κρατάμε το λάδι τους σε ένα βαζάκι. Προσθέτουμε ξύδι, αλάτι, πιπέρι. Αδειάζουμε τα ψωμάκια από την ψύχα. Κόβουμε την ψύχα σε μεγάλα κομμάτια προσθέτουμε αλάτι, πιπέρι, λάδι και…

Read More

Σαλάτα ρυζιού με τόφου, φακές beluga και τόνο

Σε ένα μπολ βάζουμε το ρύζι, τα μισά Ηigh protein meal τόνος και ανακατεύουμε. Ετοιμάζουμε το dressing. Σε ένα βαζάκι βάζουμε τη μαγιονέζα, τη σάλτσα σόγιας, το νερό, τον χυμό λεμονιού και ανακατεύουμε. Τυλίγουμε το τόφου με χαρτί κουζίνας και πιέζουμε καλά να βγάλει τα υγρά του. Κόβουμε σε κύβους και περνάμε από ζεστό τηγάνι….

Read More