High protein σαλάτα με κινόα, τόνο, φακές beluga και κολοκύθα

Σε ένα μπολ βάζουμε το φιστικοβούτυρο, τη σάλτσα σόγιας, το λάδι, το ξύδι, το τζίντζερ, το σκόρδο, το νερό και ανακατεύουμε μέχρι να έχουμε μία ωραία σάλτσα. Σε ένα μεγάλο μπολ βάζουμε τα δύο Trata High Protein, την κινόα, τα κρεμμυδάκια, το σπανάκι, την πατάτα, προσθέτουμε 2-3 κουταλιές της σούπας από τη σάλτσα που ετοιμάσαμε,…

Read More

Καπνιστή ταραμοσαλάτα με τόνο

Ανοίγουμε τον τόνο και κρατάμε το λαδάκι του. Θα δουλέψουμε όλα τα υλικά μας στο μούλτι. Κόβουμε το ψωμί σε μεγάλους κύβους και το βρέχουμε με κρύο νερό. Το στραγγίζουμε πολύ καλά με τα χέρια. Για ακόμη καλύτερο αποτέλεσμα μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε μια πετσέτα. Βάζουμε τον ταραμά στο μούλτι και το κρεμμύδι και αλέθουμε καλά.Προσθέτουμε…

Read More

Ανάποδη τάρτα με σολομό καπνιστό

Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 200°C. Σε ένα ταψί βάζουμε μία λαδόκολλα απλώνουμε το λάδι, τα μυρωδικά, αλάτι και πιπέρι. Από πάνω βάζουμε τον σολομό, τα κρεμμυδάκια, την πατάτα, τη μοτσαρέλα, απλώνουμε τη σφολιάτα να καλύψει τα υλικά και με ένα κουτάλι πιέζουμε να σφραγίσει καλά. Σε ένα μπολ ανακατεύουμε τον κρόκο με το νερό και…

Read More

Σαλάτα ζυμαρικών με τόνο, ρεβίθια και βασιλικό

Σε ένα μπολ βάζουμε τα δύο SaladPocket, το κοφτό μακαρονάκι, το αγγουράκι, τα ντοματίνια, τις πιπεριές, τα κρεμμυδάκια και ανακατεύουμε. Σε ένα βαζάκι βάζουμε το ελαιόλαδο, το λεμόνι, αλάτι, πιπέρι και χτυπάμε καλά. ανακατεύουμε με τη σαλάτα που ετοιμάσαμε και σερβίρουμε.

Read More

10΄ Airfryer Trata Tuna Melt

Σε ένα μπολ βάζουμε τον τόνο όπως είναι με το λάδι του, τα κρεμμυδάκια, τις λιαστές ντομάτες, την πιπεριά, το γιαούρτι, τη μαγιονέζα, τη μουστάρδα, τη μοτσαρέλα και ανακατεύουμε Κόβουμε τα ψωμάκια στη μέση. Μοιράζουμε την τονοσαλάτα, ψήνουμε στους 180°C για έξι λεπτά και σερβίρουμε.

Read More

Καπνιστή και πικάντικη σάλτσα τόνου

Ανοίγουμε τον τόνο και κρατάμε το λάδι του. Σε ένα κατσαρολάκι βάζουμε το λάδι του τόνου, το ηλιέλαιο, τον γλυκάνισο, την κανέλα, τη δάφνη και αφήνουμε μέχρι να φθάσει τους 105ºC. Σε ένα δεύτερο σκεύος που να αντέχει στις υψηλές θερμοκρασίες βάζουμε το σουσάμι, το μπούκοβο, το σκόρδο και το αλάτι και ανακατεύουμε. Όταν το…

Read More

Κεφτεδάκια τόνου με σάλτσα πιπεριάς

Σε ένα μπολ βάζουμε τον τόνο με φακές και κινόα και το ρύζι. Βάζουμε στο μούλτι το παντζάρι, το αβγό και αλέθουμε. Ενώνουμε και πλάθουμε σε κεφτεδάκια.  και τηγανίζουμε για 3 λεπτά από κάθε πλευρά. Εναλλακτικά, ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο, στους 180°C, για 20 περίπου λεπτά. Ετοιμάζουμε τη σάλτσα. Περνάμε όλα τα υλικά στο μούλτι μέχρι…

Read More

Τσαλακωτή πίτα με τονοσαλάτα με καλαμπόκι

Θα χρησιμοποιήσουμε ένα μεγάλο μπολ για να ετοιμάσουμε τη γέμιση. Βάζουμε τις δύο τονοσαλάτες, το γιαούρτι, τις πιπεριές, τις ελιές, τα αβγά, το γάλα, αλάτι, πιπέρι και ανακατεύουμε. Θα χρησιμοποιήσουμε ένα ταψί για την πίτα. Περνάμε με λίγο λάδι, πιάνουμε το πρώτο φύλλο, διπλώνουμε σε πλισέ και μεταφέρουμε στο ταψί που χρησιμοποιούμε. Επαναλαμβάνουμε μέχρι να…

Read More

Σαλάτα με χούμους, λάδι τσίλι και σολομό

Σε ένα μπολ βάζουμε τις δύο σαλάτες Salad pocket σολομός με φασόλια και λαχανικά, τα ντοματίνια, τις ελιές, το κρεμμύδι, τα μυρωδικά και ανακατεύουμε. Ετοιμάζουμε το λάδι chilli. Βάζουμε σε ένα μεταλλικό μπολ το σουσάμι, το σκόρδο, το μπούκοβο, το ginger, το κρεμμυδάκι και το αλάτι. Βάζουμε το ηλιέλαιο σε ένα κατσαρολάκι και αφήνουμε να…

Read More

Αλμυρό κέικ με κολοκυθάκι και κρέμα τόνου

Ανοίγουμε τον τόνο και κρατάμε το λάδι του. Θα χρησιμοποιήσουμε το λάδι αυτό στο μαγείρεμα. Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 160°C. Προετοιμάζουμε τη φόρμα που θα χρησιμοποιήσουμε με λίγο λάδι και αλεύρι. Σε ένα μπολ βάζουμε το λάδι του τόνου, το γάλα, προσθέτουμε το αλεύρι, τα κρεμμυδάκια και ανακατεύουμε. Περνάμε τα κολοκυθάκια απ’ το μούλτι ή…

Read More

Κριθαράκι λεμονάτο με τόνο καπνιστό πικάντικο

Θα χρησιμοποιήσουμε μία μεγάλη κατσαρόλα για το μαγείρεμα. Βάζουμε το ελαιόλαδο, αφήνουμε να ζεσταθεί, προσθέτουμε το κρεμμύδι, αλατίζουμε, σκεπάζουμε με το καπάκι και αφήνουμε σε μέτριας ένταση φωτιά για 15 περίπου λεπτά ή μέχρι το κρεμμύδι να γίνει μαλακό και διάφανο. Προσθέτουμε το κριθαράκι και ανακατεύουμε μέχρι να πάρει ένα ελαφρώς σκούρο χρώμα. Σβήνουμε με…

Read More

Ριζότο με μανιτάρια, καλαμπόκι και τόνο

Βάζουμε το σκεύος στην εστία, προσθέτουμε το μισό ελαιόλαδο, τα μανιτάρια, αλατίζουμε και αφήνουμε σε δυνατή φωτιά για 5-6 λεπτά μέχρι τα μανιτάρια να ψηθούν καλά. Όταν είναι έτοιμα μεταφέρουμε τα μανιτάρια σε ένα σκεύος (θα τα χρειαστούμε στο σερβίρισμα). Θα συνεχίσουμε το μαγείρεμα στο ίδιο σκεύος χωρίς να το καθαρίσουμε. Βάζουμε το υπόλοιπο ελαιόλαδο,…

Read More