ΖΥΜΑΡΙΚΑ ΜΕ ΠΕΣΤΟ ΡΟΚΑΣ ΚΑΙ ΤΟΝΟ ΚΑΠΝΙΣΤΟ

Time Icon 10’
Plates Icon 1
Difficulty Icon ΕΥΚΟΛΟ
Article Title

1 συσκευασία τόνος καπνιστός TunaPocket TRATA

10 αμύγδαλα

2 κούπες ρόκα (50 γρ.), πλυμένη και στεγνή

1 σκελίδα σκόρδο

1 κ.σ. ξύδι από κόκκινο κρασί

1 κ.σ. ελαιόλαδο

Για το σερβίρισμα

100 γρ. ζυμαρικά ολικής άλεσης κοφτό, βρασμένο

Εκτέλεση

Βάζουμε στο μούλτι τα αμύγδαλα, τη ρόκα, το σκόρδο, το ξύδι, το ελαιόλαδο και αλέθουμε μέχρι να έχουμε μια ωραία σάλτσα πέστο.

Ανακατεύουμε το πέστο με τα ζυμαρικά. Σερβίρουμε με τον καπνιστό τόνο στην κορυφή.

Tip! Ο τόνος καπνιστός TunaPocket TRATA, είναι ζουμερός χωρίς να χρειάζεται στράγγισμα. Αυτό σημαίνει πως ανοίγουμε τη συσκευασία και σερβίρουμε με απόλυτη ευκολία!