ΤΥΛΙΧΤΟ ΜΕ ΤΑΡΑΜΟΣΑΛΑΤΑ ΚΑΙ ΧΤΑΠΟΔΙ ΣΕ ΦΥΣΙΚΟ ΧΥΜΟ

Time Icon 10’
Plates Icon 4
Difficulty Icon ΕΥΚΟΛΟ
Article Title

1 κονσέρβα χταπόδι σε φυσικό χυμό TRATA
2 πίτες κομμένες στη μέση
1 σκελίδα σκόρδο
2 κ.σ. ταραμοσαλάτα
10 ντοματίνια κομμένα στη μέση
10 ραπανάκια κομμένα στη μέση
Φρέσκια σαλάτα
2 κ.σ. ελαιόλαδο
1 λεμόνι
Ρίγανη ξερή

Ετοιμάζουμε τις πίτες. Τις ψεκάζουμε με λίγο νερό και τις ψήνουμε στο grill ή στην τοστιέρα. Θα πρέπει να
μαλακώσουν και να μην ξεραθούν. Σε ένα μπολ βάζουμε το ελαιόλαδο και το λεμόνι και ανακατεύουμε.
Προσθέτουμε τα ντοματίνια, τα ραπανάκια, τη ρίγανη, το χταπόδι και ανακατεύουμε. Όταν οι πίτες είναι έτοιμες τις βγάζουμε από το φούρνο και τις απλώνουμε την ταραμοσαλάτα. Με τα δάχτυλα σχηματίζουμε έναν κώνο και στερεώνουμε με μία οδοντογλυφίδα. Γεμίζουμε τον κάθε κώνο με το μείγμα. Σερβίρουμε με φρέσκια σαλάτα.