ΣΠΑΓΓΕΤΙ ΜΕ ΠΕΣΤΟ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ, ΣΠΑΝΑΚΙ ΚΑΙ ΚΑΠΝΙΣΤΟ ΤΟΝΟ ΜΕ ΛΕΜΟΝΙ ΚΑΙ ΡΙΓΑΝΗ

Time Icon 35’
Plates Icon 4
Difficulty Icon ΕΥΚΟΛΟ
Article Title

Υλικά για 4 άτομα

2 συσκευασίες (160 γρ.) ΤΟΝΟΣ ΚΑΠΝΙΣΤΟΣ TRATA με ΛΕΜΟΝΙ και ΡΙΓΑΝΗ

1 πακέτο (500 γρ.) σπαγγέτι

250 γρ. πέστο βασιλικού

1 σκελίδα σκόρδο ψιλοκομμένη

100 γρ. παρμεζάνα τριμμένη

2 πιπεριές κίτρινες ψιλοκομμένες

150 γρ. σπανάκι

Εκτέλεση

Βράζουμε τα ζυμαρικά σε μπόλικο αλατισμένο νερό. Ανοίγουμε τις κονσέρβες και κρατάμε το λαδάκι σε ένα μεγάλο μπολ. Προσθέτουμε το πέστο, το σκόρδο, την παρμεζάνα και ανακατεύουμε. Όταν τα ζυμαρικά είναι έτοιμα, τα πιάνουμε με μία λαβίδα και τα μεταφέρουμε στο μπολ με το πέστο, χωρίς να τα στραγγίσουμε. Τα ανακατεύουμε καλά. Σερβίρουμε με τις πιπεριές, το σπανάκι και τον τόνο στην κορυφή.