ΣΑΡΔΕΛΑ ΣΤΗ ΛΑΔΟΚΟΛΛΑ ΜΕ ΔΕΝΤΡΟΛΙΒΑΝΟ ΚΑΙ ΠΟΛΥΧΡΩΜΕΣ ΠΙΠΕΡΙΕΣ

Time Icon 40’
Plates Icon 4
Difficulty Icon ΕΥΚΟΛΟ
Article Title

1 συσκευασία φρεσκοκατεψυγμένων φιλέτων σαρδέλας Αιγαίου Trata on ice (400γρ.)

400 γρ. πολύχρωμες πιπεριές

2 σκελίδες σκόρδο

2 κλαδάκια δεντρολίβανο

50 γρ. ελαιόλαδο

Αλάτι και πιπέρι

Εκτέλεση

Αφήνουμε τις σαρδέλες να έρθουν σε θερμοκρασία δωματίου.

Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 180ºC. Στρώνουμε μια λαδόκολλα στο σκεύος που θα χρησιμοποιήσουμε και τοποθετούμε τις σαρδέλες. Κόβουμε τις πιπεριές σε μεγάλα κομμάτια και τις απλώνουμε στο σκεύος με τις σαρδέλες. Από πάνω βάζουμε το σκόρδο, το δεντρολίβανο, το ελαιόλαδο, αλάτι και πιπέρι.

Ανακατεύουμε και κλείνουμε καλά. Ψήνουμε για 25 περίπου λεπτά.