ΕΥΚΟΛΗ ΣΑΡΔΕΛΟΣΑΛΑΤΑ ΜΕ ΑΓΓΟΥΡΑΚΙ ΚΑΙ ΚΑΛΑΜΠΟΚΙ

Time Icon 15’
Plates Icon 4
Difficulty Icon ΕΥΚΟΛΟ
Article Title

1 συσκευασία σαρδέλα TRATA σε ελαιόλαδο

1 συσκευασία σαρδέλα TRATA πικάντικη

200 γρ. καλαμπόκι βρασμένο

1 αγγουράκι

2 κλαδάκια σέλερι

2 κρεμμυδάκια ψιλοκομμένα

100 γρ. μαγιονέζα

150 γρ. γιαούρτι στραγγιστό

Δυόσμος για το σερβίρισμα

Εκτέλεση

Καθαρίζουμε και ψιλοκόβουμε το αγγουράκι. Κόβουμε το σέλερι σε φετούλες. Καθαρίζουμε και ψιλοκόβουμε τα κρεμμυδάκια. Σε ένα μεγάλο μπολ βάζουμε τη μαγιονέζα, το γιαούρτι, το καλαμπόκι, το αγγουράκι, το σέλερι, τα κρεμμυδάκια και ανακατεύουμε. Βγάζουμε τις σαρδέλες και τις κόβουμε σε μεγάλα κομμάτια. Ανακατεύουμε με τα υπόλοιπα υλικά μας.

Αφήνουμε τη σαρδελοσαλάτα στο ψυγείο για λίγα λεπτά πριν σερβίρουμε Σερβίρουμε με φρέσκο δυόσμο, πάνω σε φρυγανισμένο ψωμί.