ΓΑΥΡΟΣ ΜΕ ΚΟΛΟΚΥΘΑΚΙΑ, ΝΤΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΠΑΤΑΤΕΣ ΣΤΟ ΦΟΥΡΝΟ

Time Icon 40’
Plates Icon 4
Difficulty Icon ΕΥΚΟΛΟ
Article Title

1 συσκευασία φρεσκοκατεψυγμένων φιλέτων γαύρου Αιγαίου Trata on ice (400γρ.)

4 κολοκυθάκια

2 ντομάτες

16 μικρές πατάτες

2 κ.σ. ελαιόλαδο

Αλάτι και πιπέρι

Εκτέλεση

Αφήνουμε το γαύρο να έρθει σε θερμοκρασία δωματίου. Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 200ºC. Κόβουμε τα κολοκυθάκια και τις ντομάτες σε φέτες και τις πατάτες στη μέση. Αλατίζουμε, προσθέτουμε το ελαιόλαδο και ανακατεύουμε μέσα στο σκεύος που θα χρησιμοποιήσουμε για το ψήσιμο. Ψήνουμε για 15 λεπτά, μοιράζουμε τα φιλέτα γαύρου ανάμεσα στα λαχανικά και συνεχίζουμε το ψήσιμο για 15 ακόμη λεπτά. Όταν τα φιλέτα γαύρου ψηθούν καλά, βγάζουμε και σερβίρουμε.