ΑΒΓΑ ΜΕ ΤΟΝΟ ΚΑΠΝΙΣΤΟ

Time Icon 16’
Plates Icon 4
Difficulty Icon ΕΥΚΟΛΟ
Article Title

1 κονσέρβα ΤΟΝΟΣ ΚΑΠΝΙΣΤΟΣ TRATA
4 αβγά
20 γρ. ελαιόλαδο
20 γρ. βούτυρο
Ντοματίνια
Ρόκα
Αλάτι
Πιπέρι

Σε ένα μπολ ανακατεύουμε τα αβγά καλά. Θα πρέπει να πάρουν αέρα για να είναι αφράτα. Αλατίζουμε. Βάζουμε το ελαιόλαδο και το βούτυρο στο τηγάνι. Τα αφήνουμε σε μέτρια φωτιά μέχρι να λιώσουν. Προσθέτουμε τα αβγά. Με μία κουτάλα ανακατεύουμε σταθερά σχηματίζοντας τον αριθμό οκτώ, διπλώνοντας τα υγρά ακόμη αβγά στα ψημμένα. Σερβίρουμε με ζεστό ψωμί τον τόνο στην κορυφή. Συνοδεύουμε με σαλάτα.