ΣΑΛΑΤΑ ΜΕ ΚΟΛΟΚΥΘΑΚΙ, ΑΓΓΟΥΡΑΚΙ & ΣΑΡΔΕΛΕΣ

Time Icon 25’
Plates Icon 2
Difficulty Icon ΕΥΚΟΛΟ
Article Title

1 συσκευασία σαρδέλες σε ελαιόλαδο TRATA
2 μεγάλα κολοκυθάκια
1 μεγάλο αγγουράκι
1 κόκκινο ξερό κρεμμύδι
50 γρ. άνηθος
30 γρ. χυμός λεμονιού
30 γρ. ξύδι από κόκκινο κρασί
50 γρ. ελαιόλαδο
10 γρ. ζάχαρη
Ροζ πιπέρι
Αλάτι

Πλένουμε και καθαρίζουμε τα κολοκυθάκια και το αγγουράκι. Με το ειδικό εργαλείο τα κόβουμε σε κορδόνια. Καθαρίζουμε και κόβουμε σε λεπτές φέτες το κρεμμύδι. Ψιλοκόβουμε τον άνηθο. Ανακατεύουμε το χυμό λεμονιού, το ξύδι, το ελαιόλαδο και τη ζάχαρη. Βάζουμε όλα τα λαχανικά σε ένα μεγάλο μπολ, ανακατεύουμε με τη σάλτσα και αφήνουμε στο ψυγείο για 15΄. Σερβίρουμε τα λαχανικά με τις σαρδέλες TRATA στην κορυφή.