ΨΑΡΙΑ ΚΑΙ ΘΑΛΑΣΣΙΝΑ


Ζούμε και μεγαλώνουμε με το γαλάζιο του Αιγαίου να κυριαρχεί. Εδώ το ψάρι είναι απλό και καθημερινό. Είναι ο απογευματινός μεζές, το πιάτο που είναι έτοιμο σε λίγη ώρα και μπορεί να χορτάσει την οικογένεια. Το ετοιμάζουμε στη σχάρα, στο τηγάνι και είναι το φαγητό της καθημερινής ευκολίας. Ταιριάζει με μία σαλάτα με τα λαχανικά της εποχής, ενώ το λαδολέμονο είναι η καλύτερη σάλτσα για τα ψημένα στα κάρβουνα ψάρια και θαλασσινά.