ΠΙΠΕΡΙΑ


Κόκκινη, κίτρινη, πορτοκαλί, ή πράσινη, η πιπεριά υπάρχει σε πολλά χρώματα, σχήματα και γεύσεις. Είναι πλούσια σε βιταμίνη C ενώ η γεύση της απλώνεται σε μία τεράστια έκταση ανάλογα με το είδος της. Τις ψιλοκόβουμε στις σαλάτες μας, τις ψήνουμε στα κάρβουνα, τις τηγανίζουμε, τις γεμίζουμε με ρύζι και αρωματικά -όλοι έχουμε τη δική μας αγαπημένη συνταγή. Η ιδιαίτερη γεύση της είναι αυτή που δίνει βάθος στην σπιρτάδα στο μαγείρεμα των θαλασσινών.

Good to know! Οι κόκκινες πιπεριές είναι οι πιο πλούσιες σε βιταμίνη C.