ΕΛΙΑ


Ο καρπός της ελιάς δε λείπει από κανένα ελληνικό σπίτι. Πως θα μπορούσε άλλωστε όταν έχει αναθρέψει γενιές και γενιές. Πλούσια σε βιταμίνη Ε και αντιοξειδωτικά η ελιά μπορεί να είναι το τέλειο σνακ, να συνοδεύει το πρωινό, να συμπληρώνει το μεσημεριανό και το βραδινό τραπέζι. Η ελιά είναι το βασικό συστατικό στη νέα Μεσογειακή τονοσαλάτα TRATA, που είναι έτοιμη για σερβίρισμα και απόλαυση.

Tip! Αρωματίστε τις ελιές σας με λεμόνι, πορτοκάλι, μπαχαρικά ή καυτερές πιπεριές τσίλι.