konva.gr

Στην TRATA έχουμε μεγαλώσει «μέσα στη θάλασσα» και η αγάπη μας για το ψάρι, είναι… «οικογενειακή υπόθεση»!

Δεκαετίες πριν, όταν ακόμα το ψάρι κονσέρβα ξεκινούσε να γίνεται γνωστό, η ΤRΑΤΑ ήταν η πρώτη και μοναδική ελληνική μάρκα θαλασσινών, που κατάφερε να κερδίσει με την ποιότητα και την γεύση της, μια θέση στο τραπέζι και την καρδιά του κόσμου.

Με την πάροδο του χρόνου, την επιτυχία των αφρόψαρων, σαρδέλας και γαύρου Αιγαίου TRATA, ακολούθησε η μεγάλη ποικιλία θαλασσινών με τόνο, τονοσαλάτες, ρέγγα, χταπόδι, μοσχοχτάποδο…

Η δέσμευσή μας στην ποιότητα, την ποικιλία και την καινοτομία, αποτελούσαν πάντα αναπόσπαστο κομμάτι της ύπαρξής μας. Οι επενδύσεις σε τεχνολογικό εξοπλισμό, στις υποδομές των εγκαταστάσεις, στους ανθρώπους, στην έρευνα… δε σταματούν ποτέ. Από την πρώτη παγκόσμια ρομποτική γραμμή παραγωγής των αφρόψαρων, μέχρι το καπνιστήριο ψαριών με φυσικό ξύλο και τις νέες γραμμές παραγωγής θαλασσινών κατάψυξης και ψυγείου, δεν επαναπαυόμαστε και συνεχίζουμε να εξελισσόμαστε.

Ακόμα περισσότερο όμως από την αφοσίωσή μας στην πρόοδο και την εξέλιξη, αυτό που μας χαρακτηρίζει είναι η δέσμευσή μας στον άνθρωπο και το περιβάλλον, χωρίς συμβιβασμούς κάνοντας πάντα το καλύτερο!

Ακούγοντας τις ανάγκες του σύγχρονου ανθρώπου για μεγαλύτερη ευκολία, θρεπτική αξία και γευστικό πλουραλισμό και πάντα με σεβασμό στην βιοποικιλότητα και τη βιωσιμότητα του πλανήτη δημιουργούμε πρωτοποριακά προϊόντα.

Είμαστε περήφανοι για την παγκόσμια καινοτομία του καπνιστού τόνου TRATA, τον μοναδικό που καπνίζεται φυσικά σε φούρνο με ξύλα, αγαπήθηκε από τους καταναλωτές σε όλο τον κόσμο και μας δίνει την έμπνευση για νέες γευστικές προτάσεις. Ο καπνιστός τόνος απλός, πικάντικος, με λεμόνι και ρίγανη, οι πρωτοποριακές τονοσαλάτες με καπνιστό τόνο και σύγχρονες υπερτροφές, όπως όσπρια και κινόα, αλλά και η νέα κατηγορία στη νέα, πρακτική συσκευασία σε φακελάκι Tuna Pocket και Salmon Pocket, συμπληρώνουν την πιο πλούσια και απολαυστική ποικιλία θαλασσινών.

Με νεανικό ενθουσιασμό, περιέργεια και διάθεση για δημιουργία, συνεχίζουμε το ταξίδι μας στη θάλασσα και δε διστάζουμε να αλλάξουμε ξανά τα δεδομένα.

Γιατί μόνο όταν τολμάς γίνεσαι ακόμα καλύτερος!