ΦΙΛΕΤΟ ΣΑΡΔΕΛΑΣ ΣΤΟ ΦΟΥΡΝΟ ΜΕ ΣΑΛΤΣΑ ΝΤΟΜΑΤΑΣ

Time Icon 25’
Plates Icon 2
Difficulty Icon ΕΥΚΟΛΟ
Article Title

1 συσκ. φρεσκοκατεψυγμένων φιλέτων σαρδέλας Αιγαίου TRATA on ice (400γρ.)
1 μεγάλο κρεμμύδι κομμένο σε λεπτές φέτες
4 σκελίδες σκόρδο σε λεπτές φέτες
2 μεγάλες ώριμες ντομάτες
2 κόκκινες πιπεριές
2 κ.σ. ελαιόλαδο
Μαϊντανός
Αλάτι
Πιπέρι

Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 180ºC. Θα χρειαστούμε ένα μεσαίου μεγέθους ταψάκι. Στρώνουμε μία λαδόκολλα και βάζουμε τα κρεμμύδια. Απλώνουμε τα φιλέτα σαρδέλας Αιγαίου TRATA on ice. Αλέθουμε στο multi τις ντομάτες και τις πιπεριές με λίγο αλάτι και πιπέρι και ρίχνουμε τον χυμό τους στο ταψάκι, πάνω στις σαρδέλες. Απλώνουμε το σκόρδο, ραντίζουμε με το ελαιόλαδο και ψήνουμε στου 180ºC για 15΄περίπου. Σερβίρουμε με σαλάτα εποχής.