ΜΠΡΟΥΣΚΕΤΕΣ ΜΕ ΦΙΛΕΤΟ ΓΑΥΡΟΥ

Time Icon 40
Plates Icon 2
Difficulty Icon ΕΥΚΟΛΟ
Article Title

1 συσκευασία φρεσκοκατεψυγμένων φιλέτων γαύρου Αιγαίου TRATA on ice (400γρ.)
8 φέτες ψωμιού του τοστ
30 γρ. βούτυρο
20 ντοματίνια σε φέτες
30 γρ. ελαιόλαδο
Ρίγανη
Αλάτι χοντρό
Πιπέρι
Μαϊντανός ψιλοκομμένος

Αφήνουμε τα φιλέτα γαύρου Αιγαίου TRATA on ice να έρθουν σε θερμοκρασία δωματίου και στη συνέχεια τα αλατοπιπερώνουμε. Τα βάζουμε σε ένα ταψάκι και τα ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς για 10 λεπτά. Βουτυρώνουμε τις φέτες του ψωμιού και τις ψήνουμε στην τοστιέρα καλά, να γίνουν τραγανές. Κόβουμε τα ντοματίνια, προσθέτουμε το ελαιόλαδο, τη ρίγανη και τον μαϊντανό. Αλατίζουμε και ανακατεύουμε. Σερβίρουμε τις σαρδέλες πάνω στο φρυγανισμένο ψωμί με τα ντοματίνια και τα μυρωδικά στην κορυφή.